Πώς θα έχεις δυνατά νύχια μετά το μανικιούρ;
Πώς θα έχεις δυνατά νύχια μετά το μανικιούρ;


Το ημιμόνιμο μανικιούρ μας έχει σώσει και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Τα ψεύτικα νύχια από την άλλη εδώ στο beauty department δεν μας αρέσουν αλλά έχουν γίνει πολύ δημοφιλή και έχουν «σώσει» τα κορίτσια που δεν μπορούν να μακρύνουν τόσο τα δικά τους.

Τόσο όμως το ημιμόνιμο μανικιούρ όσο και τα ψεύτικα, ταλαιπωρούν τα νύχια μας και τα κάνουν να σπάνε, να ξεφλουδίζουν και να είναι θαμπά. Αν σου έχει συμβεί αυτό και θέλεις να τα συνεφέρεις υπάρχει τρόπος και δεν θέλει κόπο… μόνο μικρές θυσίες. Αφενός θα πρέπει να αφαιρέσεις το ημιμόνιμο και να βγάλεις τα ψεύτικα. Ναι, θα αρκεστείς στα φυσικά σου νύχια και πριν το καταλάβεις θα είσαι περήφανη για αυτά. Παρακάτω έχουμε όλες τις συμβουλές που χρειάζεσαι και τα προϊόντα κλειδί που θα σε βοηθήσουν.

-Πιες πολύ νερό! Η ενυδάτωση είναι το α και το ω για την καλή λειτουργία του οργανισμού σου, για όμορφο δέρμα, δυνατά μαλλά και φυσικά, για γερά νύχια!

-Προσπάθησε να αποφύγεις τα ψεύτικα και το ημιμόνιμο για τουλάχιστον ένα μήνα. Μόνο έτσι θα... "πάρουν τα πάνω τους" τα δικά σου νύχια.

-Κόψτα κοντά! Μπορεί να σε πονάει αλλά έτσι θα τα βοηθήσεις να δυναμώσουν γρηγορότερα. Αφού τα κόψεις, βάζε τους καθημερινά ένα δυναμωτικό λαδάκι όπως τα παρακάτω...

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!