Πώς θα αποκτήσεις ανάλαφρες μπούκλες;
Πώς θα αποκτήσεις ανάλαφρες μπούκλες;


Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα κυματιστά μαλλιά, καθώς κάνουν την εμφάνισή μας πιο κομψή και φινετσάτη. Είναι ένα ιδανικό χτένισμα για όλες της ώρες της ημέρας, αλλά αρκετά χρονοβόρο, αν σκεφτείτε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μασιά, ενώ επίσης μπορείτε πολύ εύκολα να καταστρέψετε τα μαλλιά σας λόγω της θερμότητας. Γιατί όμως να μη δοκιμάσετε να κάνετε μόνη σας μπούκλες ανάλαφρες, χωρίς τη βοήθεια της θερμότητας, παρά μόνο χρησιμοποιώντας μερικά τσιμπιδάκια ή μια κορδέλα για τα μαλλιά; Και πως θα το καταφέρετε αυτό; Στα βιντεάκια που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τη διαδικασία.

 

Κάντε ανάλαφρες μπούκλες με κορδέλα

Για τον πρώτο τρόπο λοιπόν θα χρειαστείτε μία ή δύο κορδέλες για να κρατήσετε πιο σφιχτά τα μαλλιά σας, τις οποίες θα τις φορέσετε αφήνοντας κενό μπροστά, ώστε να έχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Έπειτα, θα πρέπει να χωρίσετε τα μαλλιά σας στα δύο και αφού τα στρίψετε καλά, να τα περάσετε μέσα από την κορδέλα για να την καλύψετε. Την ίδια διαδικασία θα πρέπει να κάνετε και για τις δύο πλευρές. Το ιδανικό είναι να είναι νωπά τα μαλλιά και να τα ψεκάσετε με λακ μόλις τελειώσετε. Αφήστε να στεγνώσουν, βγάλτε τα από την κορδέλα και ανοίξτε τις μπούκλες.

Αποκτήστε φυσικά κυματιστά μαλλιά χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια

Ο δεύτερος τρόπος είναι ακόμη πιο εύκολος, μιας και το μόνο που έχετε να κάνετε (και πάλι σε ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά) είναι να πάρετε τούφες από το σημείο των αυτιών σας και κάτω και αφού τις στρίψετε στο δάχτυλό σας, να τις στερεώσετε στο κεφάλι με μερικά τσιμπιδάκια. Αν τώρα δεν μπορείτε και δεν έχετε το χρόνο να περιμένετε να στεγνώσουν, μπορείτε να βάλετε το πιστολάκι των μαλλιών σε μία μέτρια θερμοκρασία και να το χρησιμοποιήσετε για λίγα λεπτά, ώστε να μην επηρεάσει την τρίχα σας. Βέβαια, πολλές φορές ενώ πιστεύουμε ότι προσέχουμε την κόμη μας, συνειδητοποιούμε ότι κάτι δεν κάνουμε καλά, μιας και σπάει η τρίχα και δε μακραίνει, όπως θα περιμέναμε. 

Πηγή: ediva.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!