Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν για το ιδανικό ντεμακιγιάζ
Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν για το ιδανικό ντεμακιγιάζ


Μπορεί η διαδικασία του ντεμακιγιάζ να αποτελεί ίσως το πιο βαρετό step στην περιποίηση του προσώπου μας αν και είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο. Ένα καλό ντεμακιγιάζ σε βάθος, όχι μόνο απομακρύνει τα προϊόντα makeup που έχουμε χρησιμοποιήσει, αλλά και τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα μας από την ατμόσφαιρα. Σκεφτείτε μόνο πόσο μικρόβια μεταφέρουμε, ακουμπώντας απλά με το χέρι μας στο πρόσωπό μας.

Ακόμη, κάτι ακόμα που κάνει το ντεμακιγιάζ απαραίτητο είναι το γεγονός ότι προετοιμάζει την επιδερμίδα μας να δεχτεί την περιποίηση που ακολουθεί με τον ορό ή την κρέμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εισχωρεί καλύτερα το προϊόν στα εσωτερικά στρώματα του δέρματος και συνεπώς να ενισχύεται η δράση του.

Όπως ακριβώς σκέφτεστε να επενδύσετε σε μία καλή ενυδατική έτσι πρέπει να κάνετε και για το ντεμακιγιάζ σας. Χρειάζεται να είναι ανάλογο του τύπου της επιδερμίδας σας για να μην σας προκαλεί ξηρότητα και ερεθισμούς.

Φυσικά δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε το ιδανικό γιατί οι νέες φόρμουλες και τα micellar waters διατίθενται σε διάφορους τύπους που δρουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!