Με τη νέα τάση στα πλεκτά θα κρυώσεις λίγο αυτό το χειμώνα...
Με τη νέα τάση στα πλεκτά θα κρυώσεις λίγο αυτό το χειμώνα...


Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο αγαπάμε το φθινόπωρο και τα πρώτα κρύα είναι τα cozy πλεκτά μας. Η χειμερινή γκαρνταρόμπα κάνει πρεμιέρα με τα λεπτά κασμιρένια cardigans που φέτος φοριούνται ακόμα και μόνα τους σαν τοπ και χαρίζουν μοναδική ασίθηση και απαλή υφή στα καθμερινά μας σύνολα. Ακολουθούν τα πιο chunky πλεκτά που φοριούνται με το αγαπημένο μας skinny ή πάνω από τα φορέματα με τα ζωηρά prints.

Aυτή την χρονιά ωστόσο ο πιο δημοφιλής από ποτέ οίκος Bottega Veneta έχει κάτι άλλο να μας προτείνει. Το νέο πλεκτό πουλόβερ είναι σχεδόν γυμνό. Για την ακρίβεια το πλεκτό ζιβάγκο με την ιταλική υπογραφή είναι αμάνικο με άνοιγμα στο πλάι -ό, τι πιο cool είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας. Συνδυάζεται άψογα με μια αισθησιακή slip skirt αλλά και τα πιο άνετα παντελόνια από τα 90s, τα cargo.

Αυτό το στιλ τοπ αποκαλύπτει τους ώμους και αναμφίβολα τραβάει όλα τα βλέμματα. Στοιχηματίζουμε ότι σύντομα θα το δούμε παντού.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sunday look ☺️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xenia Adonts (@xeniaadonts) στις 15 Σεπ, 2019 στις 5:25 πμ PDT

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A Y L I N (@aylin_koenig) στις 9 Οκτ, 2019 στις 9:34 πμ PDT

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Unsere neueste Fashion-Entdeckung? Ärmellose Rollkragenpullover! ???? Wir haben euch die schönsten Modelle zum Nachshoppen verlinkt. ????Link in Bio! (????: Getty Images) #grazia #grazia_magazin #turtleneck #fashion #streetstyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GRAZIA Germany (@grazia_magazin) στις 5 Οκτ, 2019 στις 7:03 πμ PDT

 


Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!