Τα 5 trends στο καλοκαιρινό μακιγιάζ
Τα 5 trends στο καλοκαιρινό μακιγιάζ


Αν θέλετε να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας το φετινό καλοκαίρι, δοκιμάζοντας διαφορετικά summer looks τότε σας προτείνουμε να εμπνευστείτε από τα trends που κυριαρχούν! Οι τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ αγαπούν τα χρώματα αλλά και την φυσικότητα. Ο σκοπός είναι να αναδείξετε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά.

Δες λοιπόν τα καλοκαιρινά μακιγιάζ και πάρτε ιδέες για το makeup look του Αυγούστου:

Wet look
Όπως το wet look στα μαλλιά, έτσι και στο μακιγιάζ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα make up look το οποίο θα σας κάνει να λάμπετε. Για να το καταφέρετε θα χρειαστείτε αντί για ρουζ να στηριχτείτε στη δύναμη του bronzer, στο highlighter.

Sunset look
Όπως βλέπετε, χρησιμοποιούνται για σκιές αποχρώσεις το ροζ χρυσό, το κοραλί, το κόκκινο και το χρυσό. Με το σωστό blending θα δείξει τέλειο και να αναδείξει το βλέμμα σας! Τα χείλη προτίμησε να τα αφήσετε φυσικά ή αν τα ενυδατώσετε με το lip balm.

Ηλιοκαμένο look
Σε περίπτωση που δεν έχετε προλάβει να κάνετε ακόμα αρκετά μπάνια για να μαυρίσετε τα καλλυντικά είναι ο καλύτερός σου σύμμαχος! Με το bronzer σχηματίστε τις γωνίες για να δώσετε σχήμα και χρώμα στο πρόσωπο!

Κάντε πρωταγωνιστή το κραγιόν
Μία ακόμη αγαπημένη εκδοχή για το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι να αφήσετε το πρόσωπο σε γήινους τόνους και να ξεχωρίσετε με ένα bold κραγιόν που να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας!

Makeup- no makeup look
Φροντίστε να ενυδατώσετε σωστά την επιδερμίδα σου και να τονίσετε τα ζυγωματικά με ρουζ ή bronzer. Μην ξεχάσετε να δώσετε σχήμα στα φρύδια με την σωστή απόχρωση μολυβιού και να ολοκληρώστε το καλοκαιρινό μακιγιάζ με nude μολύβι χειλιών.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!