Πώς θα ξυπνήσεις με υπέροχα μαλλιά;
Πώς θα ξυπνήσεις με υπέροχα μαλλιά;


Υπάρχουν μερικά κορίτσια που κοιμούνται και ξυπνούν με τέλεια μαλλιά αλλά υπάρχουμε και εμείς! Εμείς που κοιμόμαστε με χτενισμένα μαλλιά και στον ύπνο μας ο όγκος εξαφανίζεται, η υφή πάει περίπατο και ξυπνάμε με φλατ αδιάφορα μαλλιά. Αυτό το άρθρο λοιπόν είναι αφιερωμένο σε εμάς γιατί υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα και είναι το ξηρό σαμπουάν. Περίμενε… Δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Το ξηρό σαμπουάν είναι λύση για όλα τα μαλλιά αλλά εμείς δεν θέλουμε να το ψεκάσεις στις τούφες σου αφού ξυπνήσεις αλλά πριν κοιμηθείς! Έτσι, του δίνεις το χρόνο να κάνει πολύ καλή δουλειά και να σε βοηθήσει να ξυπνήσεις με μαλλιά που έχουν όγκο και υφή και το μόνο που χρειάζονται είναι ίσως λίγο χτένισμα!

Πως ακριβώς πρέπει να το κάνεις; Δεν είναι πυρηνική φυσική, ψεκάζεις στη ρίζα σε όλα τα μαλλιά και χτενίζεις με μία βούρτσα. Στη συνέχεια είτε πιάνεις τα μαλλιά σου σε έναν κότσο είτε τα αφήνεις έτσι όπως είναι. Όταν θα ξυπνήσεις, δεν θα πιστεύεις πόσο όμορφα και με κίνηση θα είναι τα μαλλιά σου, δοκίμασέ το και θα δεις!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!