3 συμβουλές για να χτενίσεις τις αφέλειες
3 συμβουλές για να χτενίσεις τις αφέλειες


Οι αφέλειες είναι πολλές φορές δύσκολο να χτενιστούν αποτελεσματικά ιδιαίτερα το καλοκαίρι και αυτό το γνωρίζω πολύ καλά αφού το πρωί μπορεί να αφιερώνω και ένα τέταρτο μέχρι να «στρώσουν» και το αποτέλεσμα να μην είναι το ιδανικό. Αναζήτησα λοιπόν κάποια tips που θα σώσουν και εμένα αυτό το καλοκαίρι αλλά και όσες από εσάς έχουν αφέλειες!

#1. Η βούρτσα δεν είναι μια απλή υπόθεση αν αυτό πιστεύετε - είναι το «εκτελεστικό όργανο» για να πετύχει η αφέλεια. Επομένως, για τις αφέλειες αγοράστε μία με κυλινδρικό σχήμα και όταν τις ισιώνετε να προσπαθείτε ο αέρας απ’το πιστολάκι να ακολουθεί τη φορά της αφέλειας.

#2. Οι άκρες που δεν λένε με τίποτα να στρώσουν όσο επίμονα και να προσπαθείτε, την επόμενη φορά δοκιμάστε να βάλετε λίγο αφρό και μετά ισιώστε.

#3. Μπορεί τα μαλλιά να είναι καλό να τα αφήνουμε να στεγνώνουν φυσικά, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τις αφέλειες. Αμέσως μετά το λούσιμο χρησιμοποιήστε πιστολάκι για να στεγνώσουν και εν συνεχεία να ισιώσουν. Αυτή είναι η πιο σημαντική συμβουλή αφού όσες φορές αφήνω τις δικές μου αφέλειες να στεγνώσουν φυσικά μετά ταλαιπωρούμαι για να πάρουν το σχήμα που θέλω!

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!