Σούπερ ιδέες για καλοκαιρινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά
Σούπερ ιδέες για καλοκαιρινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά


Όταν έχεις μακριά μαλλιά, μπορεί το καλοκαίρι να δεινοπαθείς με τη ζέστη και να σου περνάει από το μυαλό να τα κουρέψεις, αλλά σίγουρα έχεις μια τεράστια γκάμα με χτενίσματα για να επιλέξεις ανάλογα την περίσταση. Ακόμη και ένας απλός κότσος μπορεί να σου φανεί σωτήριος, ενώ ταυτόχρονα θα κάνει την εμφάνισή σου άκρως κολακευτική. Σήμερα λοιπόν θα δούμε μερικές πολύ όμορφες και σχετικά εύκολες προτάσεις όσον αφορά την υλοποίησή τους, για όλες εσάς που έχετε βαρεθεί να ψάχνετε νέα hairstyles και να καταλήγετε στην κλασική κοτσίδα, τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι στα ύψη.

 

Είπαμε, τους καλοκαιρινούς μήνες το πρώτο που σκέφτεσαι για τα μαλλιά σου είναι η κοτσίδα. Γιατί όμως να μην αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο, ώστε να δείχνει πιο κομψό το hairstyle σου; Μπορείς να την κάνεις στο πλάι ή κλασικά στη μέση και να παίξεις με διάφορες πλεξούδες. Μία πρόταση, που είδαμε να χρησιμοποιούν πολύ οι μεγάλοι hairstylists είναι η πλεξούδα που γίνεται από τη μία πλευρά, στην οποία σε κάθε βήμα προσθέτεις τούφες από την άλλη πλευρά, σα να κάνεις μια πλεξούδα καταρράκτη. Βέβαια, αν δυσκολεύεσαι, μπορείς να την κάνεις μόνο στη μία πλευρά και στο τέλος να την ενώσεις με τα υπόλοιπα μαλλιά, ολοκληρώνοντας το look καλύπτοντας το λαστιχάκι με τα μαλλιά σου.

Η επόμενη καλή λύση είναι οι κότσοι. Είτε επιλέξεις έναν ψηλό, είτε ένα χαμηλό κότσο, υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να του δώσεις έναν πιο φινετσάτο αέρα. Όπως βλέπεις και εδώ, οι πλεξούδες έχουν τον κύριο λόγο. Μπορείς να κάνεις μια πλεκτή κοτσίδα και να τη γυρίσεις προς τα πάνω, σταθεροποιώντας τη με αρκετά τσιμπιδάκια ή να κάνεις πλεξούδες δεξιά και αριστερά και ενώνοντάς τες με τα υπόλοιπα μαλλιά να δημιουργήσεις έναν κότσο. Υπάρχει πάντα και η γαλλική έκδοση, κατά την οποία τραβάς τα μαλλιά από τη μία πλευρά και τα σταθεροποιείς με τσιμπιδάκια στο πίσω μέρος, λίγο πιο μέσα από τη μέση προς την άλλη πλευρά και γυρίζεις όλα τα μαλλιά σα να τα τυλίγεις προς την αντίθετη κατεύθυνση.Αν είσαι όμως από τις τυχερές γυναίκες που δεν ιδρώνουν τόσο εύκολα και το μόνο που θέλεις είναι να μην είναι όλα σου τα μαλλιά μπροστά στο πρόσωπο, μπορείς να μαζέψεις τα μισά δημιουργώντας ένα crown braid στυλ στο πίσω μέρος ή ξεκινώντας μια πλεξούδα ψαροκόκαλο από μπροστά και αφήνοντάς την να πέσει στο πίσω μέρος. Αυτό το look ταιριάζει πολύ όχι μόνο σε όσες έχουν ίσια μαλλιά, άλλα και σε εκείνες με τα σγουρά, μιας κρατάνε τον όγκο στο κάτω μέρος. Έχουν όμως πρόταση και για όσες προτιμούν το ροκ στυλ, όπου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια χωρίστρα στο πλάι και να πλέξεις τη μικρότερη πλευρά, δίνοντας όγκο στη φράντζα σου.

Πηγή: ediva.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!