8+1 super καλοκαιρινά χτενίσματα!
8+1 super καλοκαιρινά χτενίσματα!


Το καλοκαιράκι είναι η κατάλληλη περίοδος για τα μη εποτηδευμένα λουκ στα μαλλιά μας που τόσο αγαπάμε! Τα καλοκαιρινά χτενίσματα είναι τόσο εύκολα που η καθεμία μπορεί να επιτύχει ακολουθώντας μερικά εύκολα tips. "Τι καλοκαιρινό λουκ να επιλέξω για τα μαλλιά μου", θα μας ρωτήσεις και απαντούμε με τόσο εύκολες, ενδιαφέρουσες και κολακευτικές επιλογές μάλλον θα τις δοκιμάσεις όλες.

 

Boho και στα μαλλιά

Δε χρειάζεσαι πολλά! Πλέξε τα μαλλιά σου κοτσιδάκια το προηγούμενο βράδυ, λύστα κάτω και πιάσε τα μπροστινά τουφάκια πάνω. Τόσο απλά! Επέλεξε και ένα γήινο μακιγιάζ και θα τους ξετρελάνεις.

Πλεξουδοκοτσίδες

Στο πλάι ή πίσω, μονή ή διπλή, ψαροκόκαλο ή κλασική, η πλεξούδα είναι πάντα στη μόδα. Οι επιλογές είναι χιλιάδες ενώ από τις αγαπημένες τα δύο μικρά πλεξουδάκια  απο τις μπροστινές τούφες των μαλλιών πιασμένα πίσω. Ρομαντική, αγάπη καλοκαιρινή!

Up-do το ατημέλητο

Δε χρειάζεται να κάνεις πολλά! Πιάσε τα μαλλιά σου κοτσίδα σε μέτριο ύψος και απελευθέρωσε μερικές τούφες με τα χέρια σου. Έτοιμη! Αν τα μαλλιά σου φριζάρουν εύκολα, δοκίμασε να βάλεις κάποιο ξηρό λαδάκι ή μετάξι.

Κότσος

Ένας χαμηλός κότσος με έντονα βαμμένα χείλη και απλό eyeliner θα σε αποζημιώσει όλες τις μέρες του καλοκαιριού που οι θερμοκρασίες χτυπούν κόκκινο. Σέξυ και όποιος αντέξει! Tip: Κάντε τον κότσο σας ατημέλητο ανακατεύοντας τα τουφάκια που πιάσατε.

Αλογοουρά η απλή

Μια σφιχτή αλογοουρά πίσω ή στο πλάι ίσως είναι η πιο must επιλογή του καλοκαιριού. Mετατρέπεται από πρωινή σε βραδινή απλά ψεκάζοντας λίγη λακ και φουσκώντας την αρχή της ουράς. Πανέμορφη!

Half-Half

Πιάσε τα μισά μαλλιά σου πίσω κι άσε τα υπόλοιπα χυτά. Οκ, δεν είναι και το πιο δροσιστικό hairstyle αλλά δροσίζεται το πρόσωπό σου και έχεις και το σεξυ στοιχείο των λυτών μαλλιών. 2 σε 1!

Τα μπροστά πίσω

Πιάσε τις μπροστά τούφες πίσω και ίσιωσε στην εντέλεια τα υπόλοιπα μαλλιά σου. Ξέρουμε, ξέρουμε, λίγο επιτηδευμένο αλλά είναι τόσο όμορφο λουκ για το καλοκαίρι. Ανοίγει και το προσωπάκι σου!

Waves

Λούσου, βάλε αφρό και άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά. Sex appeal και φυσικές κυμματιστές μπούκλες πηγαίνουν μαζί. Αν θέλετε όταν στεγνώσουν βάλτε λίγο μετάξι για ένα πιο λαμπερό λουκ. Tip: Για να δείχνουν τα μαλλιά σου όμορφα, σε κάθε περίπτωση φρόντισε για ην ενυδάτωση και την αντηλιακή προστασία τους. Προμηθεύσου ένα αντηλιακό μαλιών και λάδι καρύδας. Το λάδι καρύδας μπορείς να το απλώσεις στα μαλλιά σου να το αφήσεις για 2-3 ώρες και μετα να λουστείς. Το αποτέλεσμα θα σε ξετρελάνει!

Πηγή: ediva.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!