4 μυστικά για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά
4 μυστικά για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά


Αυτό που επιθυμούν οι πιο γυναίκες είναι τα μακριά μαλλιά αφού θέλουν να μπορούν να πειραματίζονται κάνοντας διαφορετικά hairstyles ενώ φυσικά νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δεν είναι εύκολη υπόθεση όμως για αρκετές να τα αποκτήσουν με φυσικό τρόπο για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε πέντε tips που θα σας χαρίσουν το μήκος που θέλετε πιο νωρίς από ότι περιμένατε, αρκεί να ακουλουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

#1. Βουρτσίστε τα μαλλιά σας για μερικά λεπτά, κάθε μέρα

Το συχνό βούρτσισμα είναι ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος για να τα διατηρήσετε υγιή και να μακρύνουν πολύ πιο γρήγορα.

#2. Λουστείτε καθημερινά χωρίς σαμπουάν

Αυτό είναι ίσως το πιο περίεργο trick αλλά έχει αποτέλεσμα! Σίγουρα γνωρίζετε ότι αν λούζεστε καθημερινά με σαμπουάν, κάνετε τα μαλλιά πιο αδύναμα και ξηρά. Αυτό όμως σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα διατηρετε καθαρά.

#3. Καθαρίστε τις άκρες

Κάθε 1-2 φορές το μήνα, καθαρίστε τα μαλλιά σας στις άκρες και θα τα δείτε να μακραίνουν υγιή και καθαρά. Η ψαλίδα στις άκρες, αποδυναμώνει όλη την τρίχα και την κάνει πιο λεπτή, με αποτέλεσμα να μακραίνουν λάθος τα μαλλιά.

#4. Εργαλεία θερμότητας

Προσπαθήστε όσο περισσότερο μπορείτε να αποφεύγετε τη θερμότητα στα μαλλιά, αφού καταστρέφει και «καίει» την τρίχα, κάνοντας την πιο αδύναμη και θαμπή. Έτσι κι αλλιώς, τα natural hair είναι αγαπημένο trend!

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!