Τα μαύρα παπούτσια που θα φορέσεις αυτό το καλοκαίρι
Τα μαύρα παπούτσια που θα φορέσεις αυτό το καλοκαίρι


Σύμφωνα με τους κολοσσούς της μόδας, τα παπούτσια για το καλοκαίρι του 2019 καλύπτουν όλα τα γούστα και τις περιστάσεις. Τα σχέδια είναι πολλά: από απλά και κλασικά έως εκκεντρικά, ανοιχτά ή κλειστά, τα φετινά υποδήματα μπορούν να φορεθούν άνετα όλες τις ώρες. Το μαύρο, αν και δεν ανήκει στα καλοκαιρινά χρώματα, δεν πρέπει να απουσιάζει από την γυναικεία παπουτσοθήκη γιατί είναι κομψό και μπορεί να συνοδεύσει το ντύσιμό μας από το πρωί έως το βράδυ.

Αθλητική πλατφόρμα

Μπορεί να φαίνεται παράλογο σχέδιο, ωστόσο είναι εξίσου στιλάτο παπούτσι με ένα σανδάλι και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, συνδυασμένο με τζιν και ένα old time clasic μαύρο φόρεμα.

Eσπαντρίγιες

Οι εσπαντρίγιες είναι διαχρονικές και δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα. Είναι άνετες, στιλάτες και μπορούν να συνδυαστούν εύκολο τόσο με σορτς, όσο και maxi φορέματα. Επιλέξτε μεταξύ του κλασικού φλατ σχεδίου ή μιας εντυπωσιακής παλτφόρμας και κλέψτε τα βλέμματα.

Mules

Τα παπούτσια χωρίς φτέρνα, γνωστά και ως mules, συνεχίζουν να είναι στην μόδα και να εντυπωσιάζουν με την ποικιλία των σχεδίων τους. Μπορείτε να τα βρείτε φλατ ή με τακούνι, έτσι ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα και τις περιστάσεις. Συνδυάζονται με όλα τα ρούχα και δείχνουν πάντα κομψά.

Πέδιλα

To καλοκαιράκι πλησιάζει και ήρθε η ώρα αποχωριστούμε τα κλειστά παπούτσια και να φορέσουμε τα αγαπημένα μας μαύρα πέδιλα, τα οποία για μία ακόμη φορά είναι must! Eίναι κομψά, αναδεικνύουν την θηλυκότητά μας και μπορούν να φορεθούν είτε με τζιν, είτε με φόρεμα το ίδιο τέλεια.

Σανδάλια

Τα σανδάλια μπορεί να μην χαρίζουν το επιθυμητό ύψος αυτό δεν σημαίνει,όμως, ότι δεν πρέπει να βρίσκονται στις top επιλογές σας για τη σεζόν. Είναι άνετα, συνδυάζονται με τα πάντα και είναι η ιδανική επιλογή για τις διακοπές σε νησί. Επιμένουμε στο μαύρο χρώμα, γιατί με το κατάλληλο ρούχο, τα φλατ σανδάλια μπορούν να δώσουν επίσημο χαρακτήρα στο look σας.

Φωτογραφίες: pinterest.com

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!