Τα do's και τα dont's του μανικιούρ του γάμου
Τα do's και τα dont's του μανικιούρ του γάμου


Το μανικιούρ για γάμο είναι από τις πιο δύσκολες επιλογές. Παρακάτω, θα δείτε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα!

Τι να κάνετε

Δοκιμάστε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις

Μπορεί να θέλετε ένα nude νυφικό μανικιούρ, αλλά τι απόχρωση του μπεζ θέλετε; Σε κάθε παλέτα υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 κοντινά χρώματα και μία από όλες αυτές θα σας κολακεύει πραγματικά! Δοκιμάστε και τις 4 αποχρώσεις σε κάθε νύχι και επιλέξτε αυτή που σας φωτίζει περισσότερο!

Αγοράστε 3 μπουκαλάκια

Όταν θα καταλήξετε στο χρώμα, μην αγοράσετε μόνο ένα μπουκαλάκι! Πάρτε ένα για την τεχνίτριά σου, ένα δείγμα για το νεσεσέρ του γάμου και ένα για το ταξίδι του μέλιτος. Όταν θα θέλετε να κάνετε κάποια διορθωσούλα, θα χαρείτε τόσο πολύ που ξοδέψατε μερικά ευρώ παραπάνω!

Φροντίστε τα νύχια σας

Οκ, θα πάτε σε ένα ινστιτούτο ή θα έρθει κάποια κοπέλα σπίτι, αλλά προφανώς δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Αν τα πετσάκια σας είναι φαγωμένα και να νύχια σας εντελώς κατεστραμμένα, τι να πρωτοκάνει η κοπέλα; Προσπαθήστε για μερικούς μήνες πριν το γάμο να μην τρώτε τα νύχια σας και να φροντίσετε τα πετσάκια και την επιδερμίδα των χεριών σας.

Τι να μην κάνετε

Μην κάνετε ημιμόνιμο μια εβδομάδα πριν

Το ημιμόνιμο είναι μια φοβερή ανακάλυψη, καθώς κρατάει για τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Όμως όπως και το απλό manicure, έτσι και αυτό τείνει να χαλάει μετά τις πρώτες μέρες. Ειδικά αν δεν το προσέχετε καθόλου Κάντε την περιποίηση νυχιών μία ή δυο μέρες πριν το γάμο και τα νύχια θα διατηρηθούν τέλεια.

Μην κάνετε nail-art

Αυτός ο κανόνας δεν ισχύει για όλες. Μόνο για εκείνες που δεν το έχουν δοκιμάσει ποτέ! Αν είσαστε απλό κορίτσι και δεν μπορείτε τη βαβούρα στα νύχια, δε νομίζουμε ότι θέλετε την ημέρα του γάμου σας να κάνετε πειράματα.

Μην ξεχάσετε την κρέμα χεριών

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θαύματα κάνει! Σε όλες τις φωτογραφίες σας τα χέρια θα δείχνουν νεότερα και λαμπερά. Απλώστε στο εξωτερικό της παλάμης και κάντε μασάζ στις παρανυχίδες σας, θα γυαλίσουν και θα μαλακώσουν όλα στη στιγμή.

Μην αγχωθείτε αν χαλάσει κάποιο νύχι

Πάρτε τη μύτη από το βουρτσάκι σας, γεμίστε το κενό και αφήστε το να στεγνώσει για 30-60 δευτερόλεπτα. Μετά περάστε δεύτερη λεπτή στρώση και κλείστε με top-coat. Έτοιμη!

Πηγή: ediva.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!