2 super tips για τέλεια εφαρμογή του highlighter
2 super tips για τέλεια εφαρμογή του highlighter


Ακόμη και ένα πολύ φυσικό makeup look μπορεί να αποκτήσει extra ενδιαφέρον με λίγες λάμψεις που φυσικά θα μας χαρίσει το highlighter – το top μυστικό beauty item πολλών stars για τις λαμπερές εμφανίσεις τους στο red carpet. Δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε πολύ, ένα μόνο trick αρκεί, για να μεταμορφώσετε το πρόσωπό σας και να αποκτήσετε το πολυπόθητο glow!

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

READY, SET, CRUISE @urassayas For @louisvuitton Cruise Show In NYC. Hair By @glencocoforhair Makeup By @patrickta Assisted By @livmadorma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) στις 8 Μάι, 2019 στις 3:03 μμ PDT

 


Ακολουθείστε τα παρακάτω tips και δώστε στο μακιγιάζ σας τη λάμψη που επιθυμείτε.


#1. Για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το μακιγιάζ σας και ειδικότερα η λάμψη στο πρόσωπό σας, φροντίστε να κάνετε το σωστό layering στα προϊόντα που εφαρμόζετε πριν τα προϊόντα λάμψης. Δηλαδή, σε πολύ καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα, απλώστε αρχικά το primer, έπειτα το foundation και το ρουζ και τέλος εφαρμόστε ταμποναριστά το highlighter ψηλά στα ζυγωματικά και ο καλύτερος τρόπος είναι με τα δάχτυλα!

#2: Αντί να εφαρμόσετε ένα μόνο highlighter μπορείτε δύο - σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις ή ακόμη και σε διαφορετικές υφές. Συνδυάστε για παράδειγμα μία σαμπανιζέ απόχρωση με μία πιο ροζ-χρυσή και το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό!

Πηγή: jenny.gr

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!