Αυτό είναι το... παράξενο μυστικό για μακριά μαλλιά!
Αυτό είναι το... παράξενο μυστικό για μακριά μαλλιά!


Μπορεί το καρέ να είναι η πιο hot τάση στα μαλλιά φέτος όμως… Δεν υπάρχει κορίτσι εκεί έξω που να μην θέλησε μακριά μαλλιά κάποια στιγμή. Δεν είναι όλα τα μαλλιά όμως ίδια και κάποια κορίτσια έχουν πιο υγιή και όμορφα μαλλιά όταν τα διατηρούν σε κοντό μήκος. Τι θα έλεγες όμως αν σε πληροφορούσαμε πως γίνεται να αποκτήσεις μακριά, υγιή και άρα όμορφα μαλλιά με τη βοήθεια του ρυζιού; Ναι ναι ισχύει!

Η κυρία με τα απίθανα μακριά μαλλιά της φωτογραφίας ανήκει στην φυλή Red Yao που κατοικεί στο χωριό Huangluo της Κίνας. Το χωριό αυτό είναι γνωστό και ως το «χωριό των Ραπουνζέλ» αφού όλες οι γυναίκες έχουν τα πιο μακριά και γερά μαλλιά του κόσμου. Ποιο είναι το μυστικό τους; Το ρυζόνερο!

Κάθε φορά που λούζουν τα μαλλιά τους, τα ξεπλένουν στο τέλος να νερό στο οποίο έχουν μουλιάσει ρύζι. Αυτό το νερό βλέπεις περιέχει μία πρωτείνη που βοηθά τα μαλλιά να μακρύνουν και να γίνουν δυνατά, αποκτώντας μία υπέροχη λάμψη. Μπορείς και εσύ να κάνεις το ίδιο απλά κρατώντας το νερό από το ρύζι που θα βράσεις.

Στο τελευταίο ξέβγαλμα, ρίξε μία ή δύο κούπες στα μαλλιά σου, άστα να μουλιάσουν για λίγα λεπτά και ξέβγαλε μόνο με νερό. Το αποτέλεσμα απλά θα σε ενθουσιάσει και ναι, μπορείς να κάνεις το ίδιο και στα φρύδια σου! Δοκίμασέ το…

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!