Πώς αντιμετωπίζεται το ξηρό δέρμα;
Πώς αντιμετωπίζεται το ξηρό δέρμα;


Η περιποίηση και η φροντίδα του δέρματος είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της ρουτίνας πολλών γυναικών καθώς τίποτα δε συγκρίνεται με την αίσθηση που τους προσφέρει ένα απαλό και λείο δέρμα. Πολλές φορές όμως η ξηρότητα εμφανίζεται σε αρκετά σημεία του σώματός ή του προσώπου καθώς το δέρμα ερεθίζεται από τις εξωτερικές επιδράσεις όπως η εναλλαγή της θερμοκρασίας.

Η ξηρότητα κάνει το δέρμα να δείχνει θαμπή, άτονη και αρκετές φορές μάλιστα δημιουργεί την αίσθηση του τραβήγματος ή προκαλεί ξεφλούδισμα. Όλα αυτά τα ενοχλητικά, ομολογουμένως, συμπτώματα μπορούν να αποφευχθούν αν ακολουθήσετε αφενός ένα σωστό τρόπο περιποίησης του δέρματος και αφετέρου χρησιμοποιώντας το κατάλληλο προϊόν.

Το μυστικό για τη φροντίδα του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος είναι η καθημερινή ενυδάτωση με το κατάλληλο προϊόν που μέρα με τη μέρα θα σας χαρίσει τη βελούδινη αίσθηση που επιθυμείτε. H φροντίδα της επιδερμίδας είναι αναγκαίο να γίνεται καθημερινά και φυσικά να επιμένετε στα σημεία που παρουσιάζεται έντονη ξηρότητα.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!