4 beauty tips για τις 50+ γυναίκες
4 beauty tips για τις 50+ γυναίκες


H ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός και αυτό είναι αλήθεια. Πολλές διάσημες κυρίες το αποδεικνύουν περίτρανα, η Halle Berry, η Jennifer Aniston, η Elizabeth Hurley, η Iman, η Sharon Stone και η Christie Brinkley είναι μερικές από αυτές.

Το δέρμα είναι αυτονόητο ότι αλλάζει με το πέρασμα του χρόνου και οι ανάγκες του είναι πιο απαιτητικές, επομένως είναι λογικό να αλλάζει η ρουτίνα περιποίησής και το μακιγιάζ, αφού κάθε ηλικία ανταποκρίνεται διαφορετικά στην περιποίηση. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα καλύτερα beauty tips εάν είστε 50 και άνω που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα και θα αναβαθμίσουν την ρουτίνα ομορφιάς σας:

#1. Επενδύστε στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας

Όπως συμβαίνει σε οποιαδήποτε ηλικία, η καλή φροντίδα του δέρματος είναι το πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε ρουτίνα μακιγιάζ. Κρατάει τον καμβά, το πρόσωπό σας, επιτρέποντας στο μακιγιάζ να εφαρμόζεται ευκολότερα, να συνδυάζεται καλύτερα και να παραμένει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όμως, καθώς μεγαλώνετε, η υγεία του δέρματός σας κάτω από το μακιγιάζ σας γίνεται όλο και πιο σημαντική. Επενδύστε λοιπόν σε μία καλή ενυδατική κρέμα προσώπου.

#2. Χρησιμοποιήστε λαδάκι ενυδάτωσης

Ο ευκολότερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτή η νεανική και δροσερή εμφάνιση είναι με ένα καλό λάδι. Τοποθετήστε το λάδι στα ζυγωματικά σας για να βοηθήσετε να ενυδατωθεί η επιδερμίδα σας – «θα πάρει τα χρόνια μακριά».

#3. Αναζητήστε το ιδανικό foundation

Η βάση του μακιγιάζ είναι το foundation, μπορείτε να αναζητήσετε το κατάλληλο για εσάς – προσέξτε να καλύπτεται τα σημεία του προσώπου που το έχουν ανάγκη Επικεντρωθείτε ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο και να απομακρύνει τυχόν σκληρές γραμμές.

#4. Κλείδωσε το αποτέλεσμα με ένα setting spray

Καθώς το δέρμα σας αλλάζει, το μακιγιάζ σας μπορεί να εξασθενίσει πιο γρήγορα, ευτυχώς όμως με το σωστό προϊόν μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε λίγο στο πρόσωπό σας αφού έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ σας.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!