Τα 5+1 παπούτσια που θα είναι στη μόδα το 2019!
Τα 5+1 παπούτσια που θα είναι στη μόδα το 2019!


Σας έχουμε βρει ορισμένες νέες και διαχρονικές τάσεις σε παπούτσια για το χειμώνα του 2019!

Φέτος, η μόδα γυρίζει σελίδα προς τα πίσω, επιστρέφοντας στην αγορά τα μυτερά παπούτσια. Τα υποδήματα αυτά θα σου δώσουν ένα ξεχωριστό στυλ. 

Ο συνδυασμός αυτών των παπουτσιών με ένα skinny jeans κι ένα σακάκι, θα αναδείκνυε τη θηλυκότητά σου. Με αυτόν το τρόπο, θα βάλουμε στην άκρη για λίγο τις κλασικές γόβες για να αγοράσουμε κάτι πιο in fashion.

Παπούτσια με χαμηλό τακούνι

Τα παπούτσια με χαμηλό τακούνι αποτελούν μία ιδανική και ξεκούραστη επιλογή, επειδή μπορείς να τα φορέσεις είτε στο χώρο εργασίας σου, είτε σε ένα προσωπικό ραντεβού. 

Σου δίνουν τη δυνατότητα να περπατάς άνετα και ανάλαφρα, χωρίς να υποφέρουν τα πόδια σου. Θεωρούμε πως είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, αφού μπορείς να τα φοράς παντού.

Μποτάκια αστραγάλου

Τα τελευταία χρόνια, τα μποτάκια αστραγάλου βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των καταστημάτων, επειδή αποτελούν την πρώτη επιλογή των καταναλωτών τους χειμερινούς μήνες.

Τα συγκεκριμένα υποδήματα μπορείς να τα φοράς καθ΄ όλη τη διάρκεια της μέρας, χωρίς να κρυώνεις, αλλά ούτε και να ζεσταίνεσαι. Πιστεύουμε πως αποτελεί μία εκπληκτική αγορά, την οποία και θα εκτιμήσεις.

Μποτάκια ψηλοτάκουνα

Ακόμη, τα μποτάκια με ψηλό τακούνι αποτελούν μία διαχρονική κι ελκυστική αγορά για όλες τις γυναίκες. Σε αντίθεση με τις μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο και θεωρούνται προκλητικές, τα μποτάκια είναι πολύ πιο κομψά και αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου. 

Ωστόσο, επειδή είναι για όλες τις ώρες της ημέρας, καλό θα ήταν να κάνεις πρώτα μία έρευνα αγοράς. Έτσι, θα βρεις άνετα μποτάκια, τα οποία θα σε κάνουν να νιώθεις ξεκούραστη όταν τα φοράς.

Καουμπόικες μπότες

 

Από την άλλη μεριά, αν είσαι λάτρης του διαφορετικού και θέλεις να ξεχωρίζεις, οι καουμπόικες μπότες είναι η απόλυτη αγορά για σένα! Μπορούν να σου δώσουν ένα εναλλακτικό στυλ, το οποίο μπορεί να αναδεικνύει τη προσωπικότητά σου. 

Βέβαια, επιλέγεται από ελάχιστες κοπέλες. Ωστόσο, αν επιθυμείς να τις αγοράσεις, θα σου προτείναμε να τις βάλεις με κολλητά παντελόνια ή φορέματα.

Flatforms

Τον τελευταίο χρόνο, τη θέση των αθλητικών παπουτσιών έρχονται να πάρουν τα flatforms. Τα παπούτσια, αυτά  έχουν τη μορφή πλατφόρμας. Υπάρχουν και ανοιχτά flatforms που είναι για το καλοκαίρι, αλλά και κλειστά που είναι για όλο το χρόνο. 

Είναι μία νεανική μόδα, η οποία εγκρίνεται από πολλές γυναίκες, κυρίως φοιτήτριες, επειδή κρατούν σταθερό το πέλμα. Εκτός από αυτό, είναι άνετα και για τις καθημερινές τους δουλειές. Προσωπικά, τα παπούτσια με πρόσθετο πάτο, τα βρίσκουμε λίγο επικίνδυνα, γιατί μπορεί εύκολα να "γυρίσει" το πόδι σου. 

Παρ'όλο αυτά, αν έχεις μάθει να τα περπατάς σωστά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

 

Επιπλέον, χρειάζεται να αναφέρουμε πως στη φετινή σεζόν, τα χρώματα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο είναι το καφέ και το animal print. Το μαύρο δεν προτείνεται τόσο, γιατί θεωρείται ένα κλασικό χρώμα που, πλέον, όλες οι γυναίκες έχουν στη ντουλάπα τους. 

Γνώμη μας είναι να αγοράσετε δύο ζευγάρια παπούτσια, ένα μαύρο κι ένα στο χρώμα που προτιμάτε, για να τα ταιριάζετε με όλα σας τα ρούχα.

Ολοκληρώνοντας, όλα τα παραπάνω αποτελούν έναν οδηγό για τη νέα χρονιά με βάση τα δικά μας γούστα. 

Όμως, δεν πρέπει να πάψετε να συνδυάζετε τα ρούχα σας με βάση το δικό σας προσωπικό στυλ, ανεξαρτήτως της μόδας. Λοιπόν, είστε έτοιμες για καινούργιες αγορές;


Πηγή: ediva.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!