Πώς θα πετύχεις το ιδανικό ντύσιμο το πρωί όταν βιάζεσαι;
Πώς θα πετύχεις το ιδανικό ντύσιμο το πρωί όταν βιάζεσαι;


Οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε ποτέ χρόνο είτε δουλεύουμε 12ωρο, είτε φροντίζουμε παιδιά και σπίτι. Απλώς υπάρχουν κάποιες μέρες που δε μας φτάνουν οι ώρες της ημέρας για να τελειώσουμε τις δουλειές μας ή έστω και για να κοιμηθούμε σωστά!

Έτσι δεν μπορούμε να πετύχουμε το τέλειο ντύσιμο, ειδικά το πρωί που δεν έχουμε καθόλου χρόνο. Ή μήπως μπορούμε;

Η σωστή διαχείριση του χρόνου είναι το Α και το Ω για τη σημερινή γυναίκα. Γι'αυτό δεν υπάρχει η πολυτέλεια να σκεφτούμε πολύ τους συνδυασμούς που πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα.

Παρακάτω θα διαβάσεις μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τέλειο ντύσιμο καθημερινά ακόμα και όταν βιάζεσαι το πρωί!

Επαγγελματικό ντύσιμο

Τα basics είναι τα ρούχα που "κτίζουν" το καθημερινό μας ντύσιμο. Αν εργάζεσαι σε εταιρικό περιβάλλον, τα βασικά ρούχα σου είναι κοστούμια, μονόχρωμα πουκάμισα, παντελόνια και pencil φούστες.

Οργάνωσε τα ρούχα αυτά που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους κι αν έχεις κομμάτια που είναι ίδια, διαφοροποίησέ τα με διαφορετικά χρώματα κουμπιών.

Τα basic casual ρούχα

Το casual το αγαπάμε επειδή νιώθουμε άνετα με αυτό το στυλ. Αν έχεις την τύχη να μπορείς να είσαι casual στη δουλειά ή εργάζεσαι από το σπίτι, τα basics ρούχα σου πρέπει να είναι μερικά τζιν παντελόνια, μία ή δύο φούστες και πολλά τοπ για να κάνεις εύκολους συνδυασμούς όλη τη βδομάδα.

Διάλεξε ρούχα από το προηγούμενο βράδυ

Κάτι που κάνουν πολλές γυναίκες είναι να διαλέγουν το outfit τους από το προηγούμενο βράδυ και με αυτόν τον τρόπο συνήθως πετυχαίνουν τέλειο ντύσιμο.

Αυτό συμβαίνει γιατί το βράδυ δε βιάζεσαι όσο το πρωί και μπορείς να διαλέξεις ψύχραιμα και να κάνεις όμορφους συνδυασμούς.

Προετοίμασε όλη την γκαρνταρόμπα σου

Μία έτοιμη γκαρνταρόμπα ίσως και για μία ολόκληρη σεζόν θα σε διευκολύνει για να έχεις το τέλειο ντύσιμο πάντα.

Ουσιαστικά αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι να αποκτήσεις πολλά ρούχα που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους για να δημιουργείς πολλά outfits.

Πηγή: ediva.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!