Το πιο δημοφιλές κούρεμα για τις 30+ γυναίκες!
Το πιο δημοφιλές κούρεμα για τις 30+ γυναίκες!


Τα μαλλιά δεν έχουν ηλικία. Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από τη γέννησή σας, μπορείτε να κάνετε όποιο κούρεμα, χρώμα ή χτένισμα θέλετε. Νιώθετε πως θέλετε να κόψετε αφέλειες ή καρέ; Οι τάσεις αυτό το διάστημα καλύπτουν κάθε γούστο και εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιο κούρεμα θα κάνετε αυτή τη φορά.

Αν παρόλα αυτά θέλετε λίγη βοήθεια, να σας ενημερώσουμε πως υπάρχει ένα κούρεμα που κερδίζει τα υπόλοιπα από τις γυναίκες που είναι 30something. Σύμφωνα με αρκετούς celebrity hairstylists, αυτό είναι το μακρύ καρέ.

Εμάς πάντως δεν μας ξάφνιασε τόσο αυτή η «είδηση», αφού το μακρύ καρέ είναι ίσως το πιο βολικό μήκος που υπάρχει. Πιάνεται σε κοτσίδα, ισιώνει εύκολα, μπορείτε να κάνετε διάφορα χτενίσματα και δεν παίρνει έναν αιώνα για να στεγνώσει μετά το μπάνιο.

Αν πεισθήκατε και θέλετε να το τολμήσετε και εσείς, η queen του lob που θα σας δώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεστε είναι η (αγαπημένη των Jennettes) Alexa Chung.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί διάφορες εμφανίσεις της με μακρύ καρέ και σώστε την φωτογραφία που ξεχωρίζετε για να τη δείξετε στον κομμωτή σας.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!