Πρέπει όντως σαμπουάν και conditioner/μάσκα να είναι ίδια μάρκα;
Πρέπει όντως σαμπουάν και conditioner/μάσκα να είναι ίδια μάρκα;


Πειράζει αν χρησιμοποιείς σαμπουάν από μία μάρκα και μαλακτική κρέμα από άλλη; Ρωτήσαμε και μάθαμε…

Όταν αγοράζεις σαμπουάν συνήθως αγοράζεις και την μάσκα ή τη μαλακτική κρέμα της ίδιας μάρκας. Η κίνηση γίνεται μηχανικά σχεδόν και όλες οι εταιρίες δηλώνουν πως τα προϊόντα τους λειτουργούν συνδυαστικά. Δεν σου έχει συμβεί όμως να λατρέψεις ένα σαμπουάν και μία μάσκα διαφορετικών brand για παράδειγμα; Πρέπει να διαλέξεις ή το ένα ή το άλλο; Εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) δεν το κάνω σχεδόν ποτέ. Έχοντας δοκιμάσει κυριολεκτικά όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στα ράφια όλων των καταστημάτων και κομμωτηρίων, κάνω mix and match στα προϊόντα των μαλλιών μου. Μήπως όμως δεν κάνω καλά; Μήπως και εσύ δεν πρέπει να το κάνεις; Ρώτησα και έμαθα…

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα προϊόντα για τα μαλλιά φτιάχνονται όντως για να συμπληρώνουν το ένα το άλλο! Όταν για παράδειγμα μία εταιρία φτιάχνει ένα σαμπουάν, φτιάχνει και τη μαλακτική του κρέμα έτσι ώστε να μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα έχεις για παράδειγμα ενυδατωμένα μαλλιά αν χρησιμοποιήσεις σαμπουάν από ένα brand kαι κρέμα από ένα άλλο απλά θα έχεις το maximum αποτέλεσμα αν τα προϊόντα σου είναι σεταρισμένα.

Αυτό φυσικά σημαίνει πως ναι μεν μπορώ να συνεχίσω (και εσύ το ίδιο) να μιξάρω τα προϊόντα μου αλλά για να έχω το τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά, ίσως πρέπει να μένω πιστή σε ένα brand. Λόγω της δουλειάς μου εννοείται δεν θα το κάνω αλλά θα σου πρότεινα να το κάνεις εσύ.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!