Αυτή η τάση των 90s επιστρέφει στη μόδα!
Αυτή η τάση των 90s επιστρέφει στη μόδα!


Τα 90s είναι πλέον παντού: από το μακιγιάζ μέχρι τα μαλλιά και από τα αξεσουάρ μέχρι τα ρούχα. Μετά το δυναμικό comeback των scrunchies και κάθε λογής αξεσουάρ που τιμούσαμε εκείνη τη δεκαετία, πλέον μπορούμε να πούμε πως μία ακόμα τάση επιστρέφει.

Αν πηγαίνατε λύκειο κατά τη διάρκεια των 90s, τότε σίγουρα θυμάστε πως πολλά κορίτσια –ίσως και εσείς οι ίδιες- είχαν βάψει τις δύο μπροστινές τούφες των μαλλιών τους ξανθές. Πολύ ξανθές, χρησιμοποιώντας πολύ οξυζενέ, με το αποτέλεσμα να έχει το εφέ «στέκας» και να μην είναι καθόλου κολακευτικό. Φωτογραφίες εκείνης της περιόδου έχουν είτε καεί, είτε παραμένουν κρυμμένες βαθιά σε ένα συρτάρι και καλά κάνουν, αφού πρόκειται για ένα trend που δεν θα θέλαμε να ξαναδούμε ποτέ.

Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, γιατί μόλις είδαμε την συγκεκριμένη τάση να παίρνει ξανά σάρκα και οστά στα μαλλιά της Miranda Kerr.

Η αλήθεια είναι πάντως πως στα μαλλιά της Miranda οι δύο ξανθές τούφες δεν δείχνουν τόσο άσχημες όσο εκείνες των 90s, αφού η απόχρωσή τους «δένει» αρμονικά με το χρώμα των μαλλιών της. Παρόλα αυτά, δεν είμαστε σίγουροι πως θα θέλαμε να δούμε αυτήν την τάση να επιστρέφει και ελπίζουμε να μείνει εκεί που ανήκει: στο παρελθόν.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Toronto I’m coming for you! @koraorganics is now available at all @sephoracanada stores woohoo ????????! I’ll be at Sephora Toronto Eaton Centre this Friday, September 21 to celebrate the launch. If you’re in Toronto please come join me! Check out link in profile for details ???? #noniglow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda (@mirandakerr) στις 19 Σεπ, 2018 στις 11:57 πμ PDT

 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!