Η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι το Skin Gilding!
Η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι το Skin Gilding!


Και έρχεται απευθείας από την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου...

Το highlighter είναι σωτήριο! Μπορεί να αλλάξει την όψη σου από «ήπια-πολλά-κοκτέιλ-χθες» σε «μόλις-γύρισα-από-το spa» με μερικές πινελιές. Μέχρι σήμερα, βάζαμε απλά Highlighter και αν βάζαμε πολύ λέγαμε πως κάνουμε strobing. Τώρα όμως η Charlotte Tilbury, η master του μακιγιάζ, θέλει να σταματήσεις όλα αυτά και να ξεκινήσεις το Skin Gilding που μεταφράζεται «επιχρύσωση επιδερμίδας» αλλά δεν είναι ακριβώς. Θα σου εξηγήσουμε…

Αυτό που ήθελε η Charlotte για τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα των Temperley London ήταν να δείχνουν σαν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Λαμπερές, όμορφες και φρέσκιες.

Το κατάφερε λοιπόν βάζοντας στα πρόσωπά, το ντεκολτέ ΚΑΙ τα πόδια τους χρυσαφένιες λάμψεις από τη νέα της παλέτα Bar of Gold η οποία αποτελείται από χρυσό, ροζ χρυσό και μπρονζέ χρυσό.

Το μυστικό σύμφωνα με την Charlotte είναι η… «επιχρύσωση» δηλαδή η χρήση χρυσαφένιων highlighters που δίνουν μία otherworldly λάμψη στο πρόσωπο. Πρέπει να τα βάζεις στην εσωτερική γωνία του ματιού σου, στο καπάκι του ματιού, στο τόξο των χειλιών και στα ζυγωματικά.

Όχι, δεν μπορείς να αγοράσεις την Bar of Gold παλέτα σε κάποιο κατάστημα αλλά μόνο online. Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις κάποιο από αυτά τα golden highlighters *κλείνουμε το μάτι πονηρά*.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!