Το must κούρεμα αυτού του χειμώνα
Το must κούρεμα αυτού του χειμώνα


Παπούτσια, τσάντες, ρούχα: κάθε σεζόν που έρχεται και φεύγει συνδέεται με συγκεκριμένα trends. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Οι τάσεις συνεχώς αλλάζουν, αλλά τελευταία ίσως έχετε προσέξει πως μία από αυτές μένει σταθερή.

Ο λόγος φυσικά για το καρέ, το οποίο εδώ και πλέον τρία με τέσσερα χρόνια βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών. Η μία μετά την άλλη, διάσημες σταρ του Hollywood εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί με τα μαλλιά τους ολοένα πιο κοντά, τολμώντας τις πιο daring και edgy εκδοχές του καρέ, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που όλες προτιμούσαν το μακρύ καρέ.

Στην πραγματικότητα βέβαια, το κοντό καρέ που έχουν κάνει όλες πρόσφατα δεν είναι η εξέλιξη του μακρύ καρέ, αφού συνδέεται περισσότερο με τις τάσεις της δεκαετίας του 1990 που έχουν κάνει δυναμικό comeback στο χώρο της μόδας.

Όπως και όλα σχεδόν τα κουρέματα, έτσι και το καρέ ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, αρκεί φυσικά να υιοθετήσει την εκδοχή του που ταιριάζει στο στιλ της και την υφή των μαλλιών της.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα αγαπημένα καρέ διάσημων και αποφασίστε ποιο θα κάνετε εσείς.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!