Μάθε τα 3 μυστικά για υγιή μαλλιά μετά το καλοκαίρι
Μάθε τα 3 μυστικά για υγιή μαλλιά μετά το καλοκαίρι


Καθώς το καλοκαιράκι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και λίγο η πολύ αυτό που κρατάς είναι οι όμορφες αναμνήσεις κάτω από τον καυτό ήλιο, τα παιχνίδια στην άμμο, οι βουτιές στην θάλασσα και τα όμορφα αέρινα βράδια στο νησί.. ξυπνάς και ξαφνικά βρίσκεσαι αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια της καθημερινότητας.

Έτσι ακριβώς!! Πρωινό ξύπνημα , τρέξιμο για να προλάβεις να ετοιμάσεις ένα φλυτζάνι καφέ, τα παιδιά για το σχολείο και σαν δεν φτάνουν όλα αυτά, έχεις και εσένα που ξύπνησες με τα πιο θαμπά, φριζαρισμένα και ξηρά μαλλιά που έχεις δει ποτέ.

Μην ανησυχείς σε καταλαβαίνουμε απόλυτα και σου υποσχόμαστε πως δεν θα κρατήσει για πολύ αυτή η εικόνα, φτάνει να ακολουθήσεις τα βήματα που μαζέψαμε για σένα.

 Πιο κάτω σου παραθέτουμε τα πιο αποτελεσματικά κόλπα για να αποκτήσεις και πάλι τα υγιή μαλλιά που σου αξίζουν

Βήμα 1ο:

Κλείσε άμεσα ραντεβού στο κομμωτήριο για σωστό κόψιμο της ψαλίδας ώστε να απαλλαγείς από τις φθαρμένες άκρες. (χωρίς απαραίτητα να φύγει το μάκρος).

Βήμα 2ο:

Χρησιμοποίησε σαμπουάν αλλά και μαλακτικό από κάποια σειρά εξιδεικευμένων προϊόντων για αναδόμηση, αυτό αναγράφεται στις συσκευασίες τους και έτσι θα τους δώσεις πίσω τη λάμψη και την υγιή τους εμφάνιση.

Βήμα 3ο:

Καθιέρωσε μια σωστή ρουτίνα ομορφιάς, βάζοντας στις άκρες των βρεγμένων σου μαλλιών μετά από το λούσιμο κάποιο ειδικό λαδάκι όπως το Dr Organic Moroccan Argan Oil Hair Treatment Serum που βοηθά τα μαλλιά να ξεμπλεχτούν, να μην φριζάρουν καθώς επίσης τους δίνει έξτρα λάμψη.

Κάτι ακόμα που θα λατρέψετε είναι η απαλή μυρωδιά που αφήνουν πάνω στα μαλλιά τα αρώματα από Πατσουλί, της Κανέλας και του Τριαντάφυλλου σε συνδυασμό με τα αφρικανικά οργανικά εκχυλίσματα.

 Το Dr Organic Moroccan Argan Oil Hair Treatment Serum  είναι κατάλληλο προϊόν για vegans, μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Holland&Barrett  και ειδικά για τον μήνα Σεπτέμβριο είναι σε προσφορά στα €14.95 ΑΠΟ €20,95

 

 

 

 

 

 

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!