Θες να φορέσεις το καλοκαιρινό φόρεμα και μετά το καλοκαίρι; Μπορείς!
Θες να φορέσεις το καλοκαιρινό φόρεμα και μετά το καλοκαίρι; Μπορείς!


Όλες έχουμε από ένα καλοκαιρινό και άερινο φόρεμα, που μας έχει συνοδεύσει σε κάθε πιθανή περίσταση. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling, ταιριάζει με τα αγαπημένα μας σανδάλια, είναι άνετο και φυσικά κομψό - τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Γι' αυτό και φέτος το καλοκαίρι, είδαμε το "καλοκαιρινό φόρεμα" σε διάφορα μήκη και prints, αλλά κυρίως σε στιλ wrap, που κυριάρχησε ανάμεσα στα trends της περασμένης σεζόν.

Το wrap dress είναι κολακευτικό για κάθε σωματότυπο (εξού και η επιτυχία του μετά τον σχεδιασμό του πρώτη φορά από την Diane von Fursterberg στα 70s), αφού είναι πανεύκολο να φορεθεί. Σίγουρα, ο ερχομός του φθινοπώρου δε σημαίνει αναγκαστικά πως πρέπει να το κρεμάσουμε στο πίσω μέρος της ντουλάπας μέχρι να έρθει το επόμενο καλοκαίρι - υπάρχουν διάφοροι τρόποι να φορεθεί και είναι όλοι εξαιρετικά εύκολοι.

Ο πιο απλός τρόπος είναι να συνδυάσετε το φόρεμά σας με ένα κομψό blazer. Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε διαφορετικά prints και να "παίξετε" με τους χρωματικούς συνδυασμούς, όπως και με τις υφές.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!