5+1 συμβουλές ομορφιάς απαραίτητες για κάθε γυναίκα!
5+1 συμβουλές ομορφιάς απαραίτητες για κάθε γυναίκα!


Αν θες επιτέλους να αποκτήσεις το λαμπερό πρόσωπο που ονειρεύεσαι τότε πρέπει σίγουρα να αναλογισθείς αν η καθημερινότητά σου περιλαμβάνει όλες εκείνες τις μικρές αλλά συνάμα πολύτιμες συνήθειες που θα εξασφαλίσουν στην επιδερμίδα σου μια αλαβάστρινη, λαμπερή, νεανική όψη!

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις:

1. Βάλε ένα λάδι πριν την κρέμα ημέρας ή νυχτός. Τα μόρια του λαδιού ξεγελoύν την επιδερμίδα σου ώστε να επιτρέψει στα δραστικά συστατικά να εισχωρήσουν βαθύτερα και να να φτάσουν πιο κοντά στις ινοβλάστες που παράγουν κολλαγόνο, χωρίς να ερεθιστεί η επιφάνεια.

2. Ο πιο εύκολος τρόπος για να καλύψεις τις κηλίδες είναι μια μπρονζέ πούδρα ή ένα καφετί ρουζ: θα σου προσφέρουν ηλιοκαμένη εμφάνιση ξεγελώντας τα βλέμματα.

3. Η έλλειψη υγρασίας είναι μία από τις κυριότερες αιτίες για την εμφάνιση ρυτίδων. Γι’ αυτόν το λόγο η εντατική ενυδάτωση κρίνεται απαραίτητη, ακόμη κι αν το δέρμα σου είναι λιπαρό. Εάν έχεις κανονική επιδερμίδα, επίλεξε μια ενυδατική με αντιγηραντική δράση. Για τη λιπαρή επιδερμίδα, καλύτερη επιλογή αποτελεί μια κρέμα με απαλή, λεπτόρρευστη υφή, που θα χρησιμοποιείται μόνον το πρωί.

4. Εάν έχεις ένα μικρό σπυράκι, τρίψε μια ασπιρίνη και πρόσθεσέ της μερικές σταγόνες νερό για να φτιάξεις μία πάστα. Βάλτε την πάνω στο σπυράκι και θα ελαττωθεί πολύ πιο γρήγορα ο ερεθισμός.

5. Αν ζεις σε πόλη, να χρησιμοποιείς ένα βαρύ ενυδατικό ή να βάζεις λίγο περισσότερο makeup. Η χειρότερη ρύπανση είναι από τα πετρελαιοειδή και τα μόρια σκόνης και αυτά μπορούν να γεράσουν την επιδερμίδα σου εξίσου έντονα με την έκθεση στον ήλιο. Βάζοντας πιο έντονη στρώση προϊόντος πάνω στο δέρμα, εμποδίζεις πρακτικά αυτά τα σωματίδια να εισχωρήσουν μέσα του.

6. Εάν η επιδερμίδα σου υποφέρει από έντονη ξηρότητα, άπλωνε το βράδυ  βαζελίνη μετά από την κρέμα νύχτας. Θα συγκρατεί την υγρασία χωρίς να φράσσει τους πόρους. Το πρωί, η επιδερμίδα σου θα είναι φρέσκια και ενυδατωμένη.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!


Η ιδανική σούπα για δίαιτα