Πού ξεχνάμε (όλοι) να βάλουμε αντηλιακό;
Πού ξεχνάμε (όλοι) να βάλουμε αντηλιακό;


Σύμφωνα με ένα πείραμα του πανεπιστημίου του Λίβερπουλ αποδείχθηκε ότι σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες να αφήνουν ακάλυπτο περίπου το 10% των προσώπων τους.

Είναι ίσως το πιο σημαντικό προϊόν προστασίας της επιδερμίδας, το οποίο τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται ακόμα πιο απαραίτητο. Ανεξάρτητα αν πάμε στην παραλία ή όχι, αν έχει ήλιο ή συννεφιά, το αντηλιακό προσώπου αλλά και σώματος είναι απαραίτητο. 

Ωστόσο οι περισσότεροι αμελούμε να εφαρμόζουμε αντηλιακό σε ένα αρκετά ευαίσθητο σημείο, στο πρόσωπό μας. 

Σύμφωνα με ένα πείραμα του πανεπιστημίου του Λίβερπουλ αποδείχθηκε ότι σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες να αφήνουν ακάλυπτο περίπου το 10% των προσώπων τους. Το πιο συνηθισμένο ξεχασμένο σημείο ήταν τα κινητά βλέφαρα, κάτι που είναι κατά κάποιον τρόπο κατανοητό, καθώς αν τρέξει αντηλιακό στα μάτια μπορεί να νιώσουμε ελαφρύ τσούξιμο. Γι αυτό το λόγο λέμε ότι είναι απαραίτητα και τα γυαλιά ηλίου, όταν είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο. Δεν είναι μία stylish επιλογή που μας βοηθάει να βλέπουμε στον ήλιο, επιπλέον μας προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Επιπλέον ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό, σχεδόν το 75% των εθελοντών έχασε το σημείο, κατά μήκος της γέφυρας της μύτης και των εσωτερικών γωνιών των ματιών. 

Αλήθεια εσείς βάζετε σε όλα τα σημεία αντηλιακό;

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!