Καλεσμένη σε γάμο την άνοιξη; Αυτό είναι το dress code!
Καλεσμένη σε γάμο την άνοιξη; Αυτό είναι το dress code!


Τα προσκλητήρια των γάμων της άνοιξης έχουν ήδη φτάσει στα χέρια σας. Και αφού λύσατε αισίως το θέμα του δώρου, πρέπει να σκεφτείτε τι θα φορέσετε εκείνη τη μέρα γιατί από τη μία, δεν κάνει πολύ ζέστη για να βγάλετε τα καλοκαιρινά σας επίσημα φορέματα και από την άλλη δεν κάνει πολύ κρύο για να φορέσετε κάτι πιο χοντρό.

Οι στιλάτες προτάσεις που θα δείτε παρακάτω ανταποκρίνονται στα... σημεία της εποχής.

  1. Συνδυάστε μια εντυπωσιακή μάξι φούστα με ένα δαντελένιο τοπ-όλα σε ανοιχτές ή παστέλ αποχρώσεις. Προτιμήστε να τη φορέσετε με peep toe ή πλατφόρμες, αποφεύγοντας τις μυτερές ή στρογγυλές γόβες. 
  1. Αναδείξτε τα πόδια σας με μια πιο κοντή φούστα με φλοράλ σχέδια που θα φορέσετε με ένα μονόχρωμο τοπ χωρίς ντεκολτέ- μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε τον κανόνα του «φοράω ένα κομμάτι πιο sexy» και όχι περισσότερα. 
  1. Μετατρέψτε ένα απλό μονόχρωμο φόρεμα με μανίκια σε πιο επίσημο, φορώντας ξεχωριστά αξεσουάρ, όπως αυτά της φωτογραφίας:
  1. Δείξτε τους ώμους σας με ένα απλό εφαρμοστό λευκό τοπ που θα συνδυάσετε με μια midi ιδιαίτερη φούστα. Συμπληρώστε το σύνολο με μυτερές γόβες για vintage αποτέλεσμα. 
  1. Μία ολόσωμη μαύρη φόρμα μπορεί να γίνει πιο ανοιξιάτικη και επίσημη με ένα ανοιχτόχρωμο σακάκι, που θα βγάλετε όταν ζεσταθείτε και μια τσάντα-φάκελο. 
  1. Μαύρο-άσπρο: η αντίθεση παντός καιρού
  1. Αν έχετε κοιλίτσα, ένα crop top με μια φαρδιά παντελόνα θα κολακέψει τη σιλουέτα σας
  1. Λάμψτε με κάτι... χρυσό!
  1. Ένα μάξι floral φόρεμα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε πολλούς γάμους- άνοιξη και καλοκαίρι! Προς το παρόν, μπορείτε να το φορέσετε με κλειστές γόβες ή peep ενώ το καλοκαίρι με πέδιλα. 
  1. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα φόρεμα-κιμονό που θα καλύψει κάθε σας ατέλεια και είναι ιδιαίτερα σέξι!

 

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!