Η τσάντα αυτού του καλοκαιριού!
Η τσάντα αυτού του καλοκαιριού!


Ανακάλυψε το νέο trend στις τσάντες που θα λατρέψεις.

Tα τελευταία χρόνια όταν ακούς για bucket bags (aka τσάντες-πουγκί) το μυαλό σου πηγαίνει αυτόματα στις μινιμαλιστικές δημιουργίες του Οίκου Mansur Gavriel όπου αυτές οι τσάντες σουρώνουν στο τελείωμά τους ώστε να κουμπώσουν. Αυτό όμως, φέτος το καλοκαίρι, φαίνεται ότι αλλάζει και μαζί του αλλάζουν και οι fashion συνειρμοί μας. Το νέο είδος hot It-bag ξεφεύγει από το κλασικό σχέδιο «πουγκιού» που είχαμε έως τώρα στο μυαλό μας και «φέρνει» πιο πολύ σε παραδοσιακό σχέδιο top handle bags με το λουρί της να ενώνει ουσιαστικά τις δύο πλευρές της τσάντας και να περνάει μέσα από έναν μεταλλικό κρίκο.

Οι fashion influencers Joseph Wendy και Danse Lente έχουν κρατήσει ήδη αυτό το νέο σχέδιο σε καφέ αποχρώσεις και έχουν ανεβάσει τις αντίστοιχες φωτογραφίες στα accounts στο Instagram δίνοντας μας από τώρα το «στίγμα του φετινού καλοκαιριού»… όσο αφορά τα αξεσουάρ πάντα.

Το πρακτικό της μέγεθος, το οποίο δεν είναι ούτε πολύ μικρό αλλά ούτε και πολύ μεγάλο, την κάνει ιδανική για all day chic εμφανίσεις. Το να την υιοθετήσεις είναι ένας εύκολος τρόπος να δώσεις ένα fashionable twist στα summer outfits σου και να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου προσθέτοντας ένα και μόνο ένα item. Δεν κάνει αφήνουμε αυτές τις «ενδυματολογικές ευκαιρίες» να περνάνε ανεκμετάλλευτες…

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!