Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το αντηλιακό!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το αντηλιακό!


Πού, πώς, πόσο και ποιοι πρέπει να φοράμε αντηλιακό;

Τα μηνύματα των τελευταίων ημερών μου δείχνουν ότι έχετε ήδη ξεκινήσει να κανονίζετε τις πρώτες εξορμήσεις στην παραλία και πολύ σωστά όλες σκέφτεστε την αντηλιακή σας προστασία. Είναι το προϊόν που χρειαζόμαστε όλοι ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, προσωπικότητα χειμώνα, καλοκαίρι και ιδιαίτερα όταν είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο.

Είναι πολύ σημαντικό να ανανεώνουμε το αντηλιακό τόσο σε πρόσωπο αλλά και σώμα, ανά δύο ώρες. Βλέπετε δεν αρκεί μία εφαρμογή για όλη την ημέρα. Δεν αμελούμε σημεία όπως λαιμό, αυτιά, σβέρκο ιδιαίτερα όταν σηκώνουμε τα μαλλιά μας, αλλά και στο σώμα τα χέρια, τα δάχτυλα, τις πατούσες.

Επειδή τις τελευταίες ημέρες λαμβάνω πολλές ερωτήσεις από εσάς σχετικά με τη χρήση αντηλιακού, αποφάσισα να συνοψίσω σε ένα άρθρο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο προϊόν.

Η εφαρμογή του αντηλιακού πρέπει να είναι καθημερινή το καλοκαίρι, σε όλο το σώμα αλλά και το χειμώνα στο πρόσωπο. Ο ήλιος όχι μόνο καλό δεν κάνει στο δέρμα μας και τα αποτελέσματά του, τα βρίσκουμε μπροστά μας, μετά από κάποια χρόνια. Προστατευόμαστε τώρα λοιπόν και απολαμβάνουμε τα οφέλη στο μέλλον.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!