Ποιο μαλλί ταιριάζει στο πρόσωπό σας;
Ποιο μαλλί ταιριάζει στο πρόσωπό σας;


Pixie, μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά;

Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας αλλά και τα χαρακτηριστικά σας, ανακαλύψτε ποιο μήκος μαλλιών ταριάζει σε εσάς. Pixie, μεσαίου μήκους ή πολύ μακριά;

Pixie Haircut ή αλλιώς το Ανδρόγυνο Κούρεμα
Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο με μικρά και λεπτά χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο κούρεμα σας ταιριάζει απόλυτα. Αντιθέτως στα πρόσωπα που έχουν έντονες γωνίες τα κοντά μαλλιά δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα καθώς τις τονίζουν σε μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα είναι άγριο.
Επιπλέον εάν θέλετε να ξεχάσετε το χτένισμα και το styling και είστε έτοιμες για μια πολύ δυναμική αλλαγή, go for the pixie look!

Μαλλιά μεσαίου μήκους, μέχρι το ύψος των ώμων

Είναι ένα μήκος που βολεύει όσες δεν έχουν πλούσια και πολλά μαλλιά, τα οποία δε στρώνουν εύκολα. Το κούρεμα αυτό έχει όγκο κυρίως στις ρίζες των μαλλιών και απαιτεί καθημερινό styling. Εάν έχετε τετράγωνο πρόσωπο ή πρόσωπο με γωνίες, το φιλαριστό αυτό κούρεμα θα δείξει πιο γλυκά τα χαρακτηριστικά σας.

Μακριά μαλλιά
Σε γενικές γραμμές τα μακριά μαλλιά πάνε στα περισσότερα πρόσωπα εκτός από τα στενόμακρα. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα πολύ μακριά μαλλιά απαιτούν φροντίδα όπως κούρεμα-καθάρισμα στις άκρες.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!