Πού (αλλού) βάζουμε το κραγιόν;
Πού (αλλού) βάζουμε το κραγιόν;


Και τι look πετυχαίνουμε με αυτό τον τρόπο;

Μου αρέσει πολύ να πειραματίζομαι με το μακιγιάζ. Πάντα όταν αγοράζω ένα προϊόν περιποίησης ή κάποιο καλλυντικό, προσπαθώ να ανακαλύψω κι άλλες χρήσεις του. Για παράδειγμα το serum δεν το χρησιμοποιώ μόνο για ενυδάτωση πριν την κρέμα, το αναμειγνύω πάντα με το foundation για απαλή βάση ή τη μάσκαρα που είναι στα τελειώματα την κρατάω για να σετάρω τα φρύδια μου.

Ακόμα και τα κραγιόν και συγκεκριμένα αυτά που είναι σε έντονες αποχρώσεις όπως ροζ, κόκκινα και πορτοκαλί τα χρησιμοποιώ και σε άλλα μέρη του προσώπου. Αυτό είναι κάτι που έκανε η γιαγιά μου και τώρα το κάνω και εγώ. Αφού το εφαρμόσω γενναιώδορα στα χείλη μου, δίνω ένα φιλί στα δάχτυλά μου και η ποσότητα που έχει μείνει τη χρησιμοποιώ για να δώσω χρώμα στα μήλα μου. Αν θέλω ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, εφαρμόζω ελάχιστο χρώμα και στο κινητό βλέφαρο. Μερικές απαλές, ταμποναριστές κινήσεις αρκούν για να έρθει σε ισορροπία το πρόσωπό μου.

Μην ξεχνάτε ότι στις ημέρες μας το λαμπερό, φρέσκο μακιγιάζ είναι must. Τα έντονα κοψίματα και το σκούρο bronzer έχει δώσει τη θέση του στα ανοιχτόχρωμα ρουζ και η επιδερμίδα μας θέλουμε να δείχνει όσο πιο πιο υγιής και φωτεινή γίνεται. Λέμε ναι λοιπόν στις κρεμώδεις υφές, τις οποίες μπορούμε να έχουμε και από τα ενυδατικά κραγιόν. Δοκιμάστε να δώσετε χρώμα στα μήλα σας με το κραγιόν σας και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει αρκετά.

Το αποτέλεσμα που πετυχαίνουμε όταν εφαρμόζουμε κραγιόν στα ζυγωματικά, είναι ανάλογο με αυτό που έχουμε όταν βάζουμε κρεμώδες ρουζ.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!