Οι αφέλειες που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας
Οι αφέλειες που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας


Πες μου το πρόσωπό σου να σου πω πώς θα κόψεις τις αφέλειες.

Είναι η αλλαγή που θέλουμε όλες να κάνουμε αυτή τη σεζόν. Οι αφέλειες, μακριές ή πιο κοντές ήρθαν για να μείνουν, ωστόσο ανάλογα με το σχήμα του προσώπου αλλάζει το κούρεμά τους. Ασύμμετρες, αυστηρές, curtain bangs, μακριές ή κοντές στη μέση του μετώπου, οι επιλογές είναι πολλές.

Γι αυτό συνεχίστε παρακάτω για να δείτε πώς πρέπει να τις κουρέψετε.
 
Μακριά και στενά πρόσωπα: Οι curtain bangs ή αλλιώς οι αφέλειες τύπου Brigitte Bardot είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Προτιμήστε να είναι μακριές στο κέντρο, να σκεπάζουν τα φρύδια σας, ενώ στις άκρες να είναι ακόμα περισσότερο για να δείχνει πιο γεμάτο το σχήμα του προσώπου σας.

Στρογγυλά ή τετράγωνα πρόσωπα: Ζητήστε αφέλειες που να κάνουν καμπύλη, να είναι δηλαδή σε ένα μάκρος, κατά προτίμηση όχι πολύ μακριές, στο ύψος των φρυδιών σας και να έχουν κίνηση προς τα μέσα. Μία εικόνα της Taylor Swift θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το look που σας ταιριάζει.

Πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς: Είστε οι πιο τυχερές, καθώς στο πρόσωπό σας ταιριάζουν τα πάντα. Μακριές, κοντές, ασύμμετρες, σε ένα μάκρος. Αν θέλετε να καταλήξετε στο ιδανικό look που ταιριάζει στα trends της εποχής πείτε ναι στις φιλαριστές που φτάνουν ελάχιστα πιο κάτω από τα φρύδια σας.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!