5 σταρ που δεν έχουν στυλίστα (και καλά κάνουν!)
5 σταρ που δεν έχουν στυλίστα (και καλά κάνουν!)


(Και αποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα δεν τον χρειάζονται)

Πρόσφατα, η Blake Lively έγινε είδηση στις στήλες μόδας όταν εξήγησε στο Women's Wear Daily τους λόγους για τους οποίους αρνείται να προσλάβει στυλίστα και επιλέγει πάντα μόνη της τα ρούχα που θα φορέσει. «Απλώς μου αρέσει. Λατρεύω το σχέδιο και τη μόδα και αυτός είναι ένας τρόπος να νιώθω δημιουργική» σχολίασε, μεταξύ άλλων.

Με αυτή την αφορμή, φτιάξαμε λοιπόν μια μικρή λίστα με τις stars που πάνε κόντρα στον κανόνα του στυλίστα και επιλέγουν μόνες τους όλα τα looks τους.

Blake Lively: «Το κάνω μάλλον γιατί έχω θέματα με τον έλεγχο και ένα τεράστιο εγώ – αυτή είναι πιθανότατα η πιο ειλικρινής απάντηση» αστειεύθηκε επίσης η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο Women's Wear Daily.

Kate Moss: Η ζωντανή και πιο διάσημη απόδειξη ότι μια σταρ δεν χρειάζεται στυλίστα για να θεωρείται στυλάτη.

Rachel Bilson: «Ντύνομαι μόνη μου. Είναι γνωστό πως φοράω ακόμα και κολιέ στα μαλλιά μου, αλλά αυτή η διαδικασία είναι για μένα διασκέδαση και πειραματισμός. Είτε το λατρεύεις είτε όχι – κι εγώ σίγουρα το λατρεύω» έχει δηλώσει η ίδια στη Vogue.

Michelle Obama: Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει αυτοπεποίθηση και το δικό της προσωπικό στυλ, το οποίο κατά τη διάρκεια της θητείας της στο πλευρό του Barack Obama την έβαλε σε πολλές λίστες καλοντυμένων.

Dita von Teese: Η star του burlesque λατρεύει οτιδήποτε θηλυκό και ρετρό και ντύνεται πάντα μόνη της, «χωρίς κουστωδία», όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!