Ποια selfie; Από εδώ και πέρα… shoefies!
Ποια selfie; Από εδώ και πέρα… shoefies!


Θέλεις τα posts σου στο Instagram να παίρνουν τα περισσότερα likes; Τότε βγάλε αμέσως φωτογραφία τα παπούτσια σου.

To όνομα Eva Chen σου λέει κάτι; Μήπως έχεις δει το hashtag #evachenpose κάπου στο Instagram; Γιατί αν ναι, τότε γνωρίζεις ήδη την «Βασίλισσα των shoefies» στην αγαπημένη μας διαδικτυακή πλατφόρμα. Αν όχι, ήρθε η ώρα να την μάθεις γιατί οι φωτογραφίες παπουτσιών είναι και πάλι επίκαιρες και έρχονται να ξεπεράσουν σε δημοτικότητα τις selfies.

Γιατί να πρέπει να τραβήξεις άπειρες λήψεις ώστε το πρόσωπό σου να δείχνει όσο όμορφο θα ήθελες, ενώ μπορείς πολύ πιο εύκολα να φορέσεις και να απαθανατίσεις τα στυλάτα σου παπούτσια και να συγκεντρώσεις στο λεπτό τα ίδια, ή και περισσότερα, likes; Οι «shoefies» είναι σε θέση να αναδείξουν το στυλ σου και να δώσουν έμφαση στην γκαρνταρόμπα σου κάνοντας το account σου cool και μοδάτο. Επίσης σε γλυτώνουν από την υπερέκθεση που συνοδεύει τα posts τα οποία αφορούν το πρόσωπό σου και σου επιτρέπουν αν περάσεις μέρες «όπου δεν θα νιώθεις ωραία ή τα μαλλιά σου δεν θα είναι φορμαρισμένα». Κανείς δεν κοιτάει αυτές τις λεπτομέρειες αν το ζευγάρι πέδιλα που φοράς είναι εντυπωσιακό. Το τελευταίο καιρό άλλωστε περισσότερο βλέπεις στο timeline σου τα καλτσάκια Vetements και τις sock boots Balenciaga, παρά selfies, από τις fashion influencer που ακολουθείς. Παρατηρώντας, λοιπόν, προσεχτικά τον λογαριασμό της Eva καταλήξαμε σε 3 συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν και εσένα να τραβήξεις την πιο stylish shoefie.

#1 Η σωστή γωνία
Τραβώντας από πάνω προς τα κάτω τα παπούτσια σου τα πόδια σου φαίνονται πιο λεπτά, αλλά δεν αναδεικνύεται τόσο το design του ζευγαριού που έχεις φορέσει.

#2 Ρεαλιστικό περιβάλλον
Τα παπούτσια σου θέλεις να βγάλεις, όχι να κάνεις still life για editorial περιοδικού. Δεν είναι ανάγκη λοιπόν να ψάξεις να βρεις ένα μέρος όπου δεν έχεις ξαναπάει ή δεν αντικατροπτίζει την καθημερινότητά σου. Καμία φορά χρειάζεται «ειλικρίνεια» και ρεαλισμός ακόμα και στα posts σου.

#3 Χρησιμοποίησε props
Kαι αυτά μπορεί να είναι κάποια αξεσουάρ τα οποία σετάρονται με τα παπούτσια, όπως μία τσάντα ή κοσμήματα. Δεν αποδυναμώνεις την εικόνα σου, ίσα ίσα δημιουργείς total looks δίνοντας έμφαση απλά στο αγαπημένο σου ζευγάρι.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!