Άγιος Βαλεντίνος: 3 ιδέες για εσάς που δεν θέλετε να φορέσετε κόκκινα!
Άγιος Βαλεντίνος: 3 ιδέες για εσάς που δεν θέλετε να φορέσετε κόκκινα!


Σας φαίνεται κλισέ να βάλετε κόκκινο σήμερα; Υπάρχει λύση!

Η Ημέρα των Ερωτευμένων έφτασε και ακόμα και όσες δεν πιστεύουμε σε αυτή τη... γιορτή, σίγουρα το κόκκινο χρώμα το έχουμε συνδυάσει άρρηκτα με αυτή. Κάτι που βέβαια δεν είναι απαραίτητο να εντάξουμε και στο στιλ μας.

Παρακάτω θα βρείτε τρεις εύκολες εναλλακτικές λύσεις για να ξεφύγετε από αυτό το κλισέ αλλά να μην χάσετε ούτε στο ελάχιστο από τη γοητεία που επιβάλλει η σημερινή γιορτή.

Η ρομαντική εναλλακτική

Το κόκκινο χρώμα σας φαίνεται too much και γενικότερα θεωρείτε κάπως κλισέ ότι πρέπει να το φοράμε τη συγκεκριμένη ημέρα. Κανένα πρόβλημα, ειδικά όταν υπάρχουν τόσες ωραίες εναλλακτικές που ναι μεν βάζουν μια θηλυκή νότα στο ντύσιμό σας αλλά δεν είναι τόσο έντονες. Όπως για παράδειγμα οι dusty pink αποχρώσεις, το πιο σκούρο ροζ δηλαδή που είναι λιγότερο girly και περισσότερο δυναμικό. 

Η δύναμη της δαντέλας

Ένα τοπ με λεπτομέρειες από δαντέλα, ένα σιφόν φόρεμα συνδυασμένο με ένα τζιν παντελόνι ή απλά, ένα δαντελένιο σουτιέν που διακρίνεται αχνά μέσα από το λευκό σας πουκάμισο είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσετε τη γοητεία σας και να εξάψετε την φαντασία του αγαπημένου σας.

Μία λεπτομέρεια από σατέν

Πολυτελές, άκρως θηλυκό και πολύ ευκολοφόρετο ακόμα και το πρωί, το σατέν μπορεί να συνδυαστεί με πιο βαριές και casual υφές όπως τα πλεκτά, δημιουργώντας ένα υπέροχο mix & match που και θηλυκότητα θα αποπνέει και δεν θα σας κάνει να νιώθετε σαν κινούμενη... Βαλεντίνα. 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!