Τα tops που κρύβουν τις ατέλειες στα χέρια
Τα tops που κρύβουν τις ατέλειες στα χέρια


Ένα σημείο που προβληματίζει πολλές από εμάς.

Όσο περνάνε οι μέρες και (ημερολογιακά) βαδίζουμε προς την άνοιξη, με όλες τις spring/summer συλλογές να κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους στα καταστήματα, τόσο περισσότερο αγχωνόμαστε για τυχόν σημεία που μας προβληματίζουν στη σιλουέτα μας. 

Ένα από τα σημεία που μας προβληματίζει αρκετά κάθε χρόνο τέτοια εποχή, είναι και τα χέρια μας, αφού τα "μπρατσάκια" είναι από μόνα τους ένας πονοκέφαλος για όλες μας. Λίγο πριν ξεκινήσει λοιπόν η εποχή για τα κοντομάνικα, αυτό που μπορούμε να κάνουμε ώστε να έχουμε την απαραίτητη κάλυψη χωρίς όμως να μας ενοχλεί και η ζέστη, είναι να στραφούμε στο all time classic στιλ στα μανίκια που δεν είναι άλλο από τα 3/4.

Ιδανικό για αυτή την εποχή, το συγκεκριμένο μανίκι φτάνει μέχρι τον αγκώνα, καλύπτει δηλαδή το σημείο του μπράτσου χωρίς όμως να μας ζεσταίνει. Ατό ακριβώς δε θέλουμε; 

Από την άλλη, αν δεν έχετε θέμα με τα χέρια αλλά θέλετε, για παράδειγμα, να καμουφλάρετε λίγο την περιφέρεια, θυμηθείτε εδώ ποιο ρούχο της ντουλάπας μας μπορεί να αναλάβει αυτόν τον ρόλο, να μας χαρίσει δηλαδή λεπτεπίλεπτη σιλουέτα και ένα αρκετά κομψό αποτέλεσμα. 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!