6+1 μυστικά για να δείχνεις συνεχώς νεότερη!
6+1 μυστικά για να δείχνεις συνεχώς νεότερη!


Δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

Φωτεινό βλέμμα, βελούδινη επιδερμίδα, λαμπερά μαλλιά : Ακολούθησε τις συμβουλές που «παγώνουν» το χρόνο ώστε να δείχνεις πάντα νέα! Δεν είναι δύσκολο. Αρκεί να βάλεις στο πρόγραμμά σου συγκεκριμένες beauty συνήθειες που μετά από λίγο καιρό θα σου γίνουν βίωμα. Διάβασε αναλυτικά:

Αποτέλεσμα μπότοξ!
Τόνισε το σχήμα των φρυδιών σου με ένα μολύβι δίνοντας έμφαση στην πάνω γραμμή. Έτσι θα δείχνουν πιο ανασηκωμένα και κατ' επέκταση τα μάτια σου πιο μεγάλα και φωτεινά.

Σκούρα ρίζα
Απόφυγε την πολύ ανοιχτόχρωμη βάση στα μαλλιά σου ειδικά εάν και τα υπόλοιπα είναι σε ανοιχτή απόχρωση. Το σωστό είναι να επιλέγεις δύο τόνους πιο σκούρο χρώμα από αυτό των υπόλοιπων, καθώς έτσι βελτιώνεται η όψη της επιδερμίδας και το βλέμμα τονίζεται. Επιπλέον, το παιχνιδιάρισμα των σκιών που δημιουργούνται χαρίζουν όγκο σε όσες δεν έχουν πολύ πλούσια μαλλιά.

Γερές βάσεις
Σταδιακά η επιδερμίδα χάνει τη νεανική της όψη. Για να την επαναφέρεις ανάμειξε με το φον ντε τεν σου λίγες σταγόνες από κάποιο προϊόν λάμψης  ή σταθεροποίησε το μακιγιάζ σου ταμπονάροντας το πρόσωπο με μια πούδρα σε ροζ απόχρωση.

Hair Stories
Δεν είναι τα ξανθά μαλλιά εκείνα που παραπέμπουν σε μικρότερη ηλικία (όπως λανθασμένα πολύ πιστεύουν ) αλλά η υγιής και λαμπερή εμφάνισή τους. Πολλοί επιστήμονες, μάλιστα, αναφέρουν πως η καλή ποιότητα της τρίχας των μαλλιών μπορεί να αφαιρέσει  μέχρι και τέσσερα χρόνια από την πραγματική μας ηλικία. Φρόντισε τα, λοιπόν, κατάλληλα  χρησιμοποιώντας προϊόντα θρέψης, όπως μάσκες και κοντίσιονερ.

Ρίξε τους τόνους
Αντικατάστησε τα σκουρόχρωμα βερνίκια νυχιών, με όσα διαθέτουν nude αποχρώσεις  και μαλάκωσε τα πετσάκια χρησιμοποιώντας καθημερινά ειδικό λάδι.

Colour up!
Για να γλυκάνεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, άπλωσε το ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά και όχι πολύ κοντά στις ρινοπαρειακές γραμμές ή κάτω από τα μάγουλα. Επίσης, πόνταρε σε αποχρώσεις του ροζ και απόφυγε τις πορτοκαλί. Επιπλέον, δείξε προτίμηση στην κρεμώδη υφή, η οποία χαρίζει στο πρόσωπο σατινέ λάμψη.

Εφέ λίφτινγκ
Η μάσκαρα έχειν την ιδιότητα να  “ανοίγει” το βλέμμα. Φρόντισε όμως να μην περνάς με στρώση τις κάτω βλεφαρίδες γιατί έτσι τονίζονται οι ρυτίδες και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!