Το λάθος που πρέπει δεν πρέπει να κάνουμε με τις μπότες
Το λάθος που πρέπει δεν πρέπει να κάνουμε με τις μπότες


Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι υπέροχες αλλά πρέπει να προσέχουμε μια βασική λεπτομέρεια.

Τον τελευταίο καιρό νομίζω έχουμε κάνει παραπάνω από εμφανές το πόσο μας αρέσουν οι over the knee μπότες, ένα στιλ παπουτσιού που είχαμε ξεχάσει τις τελευταίες σεζόν αλλά φέτος είναι πολύ μα πολύ μεγάλη τάση.

Το ότι κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά αλλά μας ζεσταίνουν κιόλας σε περίπτωση που δεν φοράμε καλσόν ή κολάν  είναι δύο μόνο λόγοι για τους οποίους τις επιλέγουμε, αν θέλουμε όμως να δείχνουμε chic όταν τις φοράμε πρέπει να προσέχουμε και μια μικρή αλλά βασική λεπτομέρεια.

Αυτή δεν είναι άλλη από το να μην τις συνδυάζουμε με υπερβολικά κοντές φούστες ή φορέματα, μιας και το αποτέλεσμα σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να μη δείχνει και τόσο κομψό, ειδικά αν το φόρεμα ή η φούστα μας έχει και στενή εφαρμογή πάνω στο σώμα. 

Προτιμήστε να τις φοράτε με πιο loose κομμάτια από πάνω και αν θέλετε οπωσδήποτε να φορέσετε μίνι, προσπαθήστε να το συνδυάσετε με ένα πιο φαρδύ κομμάτι από πάνω, όπως ένα oversized πουλόβερ, ώστε το αποτέλεσμα να είναι λιγότερο προκλητικό και περισσότερο παιχνιδιάρικο και cozy.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!