7+1 ψώνια που πρέπει να κάνεις στις εκπτώσεις
7+1 ψώνια που πρέπει να κάνεις στις εκπτώσεις


Οι εκπτώσεις έχουν αρχίσει και φυσικά είναι η ευκαιρία μας να πάρουμε ό,τι χρειαζόμαστε σε καλύτερη τιμή. Κοινό λάθος την περίοδο των εκπτώσεων είναι ότι μας πιάνει ο υπερκαταναλωτισμός και καταλήγουμε να αγοράζουμε κυρίως περιττά πράγματα. Για αυτό σήμερα θα σου ετοιμάσουμε ένα "to-do list" με τα 8 items που πρέπει να αγοράσεις στις εκπτώσεις.

Κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα, που αφορούν την καθημερινότητα σου, αλλά φροντίζουν και για την έξοδο σου. Από ότι καταλαβαίνεις, θα σου δώσουμε έναν οδηγό για τα items που πρέπει να υπάρχουν όλο το χρόνο στη ντουλάπα σου και τώρα με τις εκπτώσεις είναι ευκαιρία να τα αποκτήσεις.

Τι πρέπει να αγοράσεις στις εκπτώσεις
Τζιν παντελόνι

Το τζιν παντελόνι είναι η πλέον καθημερινή επιλογή για τη δουλειά, τον καφέ, τη βόλτα, ακόμα και για ένα χαλαρό ποτό. Είναι ευκαιρία στις εκπτώσεις να προσθέσεις ή να αντικαταστήσεις ένα παλιό φθαρμένο τζιν, με ένα καινούριο σε ίσια γραμμή ή skinny ή και boyfriend.

Over the knee μπότες

Είναι από τα πιο must κομμάτια οι over the knee μπότες για φέτος στη μόδα και αν δεν έχεις ήδη ένα ζευγάρι, μη διστάσεις να πάρεις τώρα στις εκπτώσεις. Είναι sexy και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά looks.

Sneakers

Ένα ζευγάρι sneakers είναι απαραίτητα για την ντουλάπα σου. Μπορείς να τα φοράς στη δουλειά, στον καφέ και στις βόλτες. Μην χρησιμοποιείς τα αθλητικά του γυμναστηρίου, έχουμε πει ότι αυτά είναι μόνο για εκεί. Sneakers τύπου stan smith είναι το στυλ που πρέπει να κοιτάς!

Μαύρες γόβες

Κλείνοντας με την κατηγορία παπούτσια, ένα ζευγάρι μαύρες γόβες δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου. Είναι κλασικό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και όλες τις ώρες.

Μαύρο φόρεμα

Ξέρεις ότι όταν δεν βρίσκεις τι να φορέσεις και τίποτα δεν σε ικανοποιεί, το μαύρο φόρεμα είναι η επιλογή. Κομμάτι πασπαρτού όπως και οι μαύρες γόβες, για αυτό και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Δερμάτινο μπουφάν

Μια πολύ καλή ευκαιρία οι εκπτώσεις για να αγοράσεις ένα δερμάτινο μπουφάν. Ως γνωστόν, αν θέλεις γνήσιο δέρμα και όχι δερματίνη οι τιμές είναι ιδιαίτερα υψηλές. Οπότε μην διστάσεις να το αγοράσεις!

Παλτό σε κλασική γραμμή

Σε όλες μας αρέσει το κάτι διαφορετικό, με λίγο σχέδιο ή έντονο χρώμα. Καλό θα ήταν να έχεις στη γκάμα με τα παλτό και τα μπουφάν σου, ένα παλτό σε κλασική γραμμή και σε μια ουδέτερη, μαύρη ή γκρι απόχρωση. Για τις πιο επίσημες καταστάσεις θα είναι η go-to επιλογή σου.

Δερμάτινη φούστα

Επίσης ένα κομμάτι που είναι πολύ στη μόδα φέτος είναι η δερμάτινη φούστα. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί στη δουλειά με πουλόβερ και μπότες, μέχρι το βράδυ με γόβες και ένα πιο κομψό μπλουζάκι.

Πηγή: ediva.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!