4+1 tips για το μακιγιάζ των ματιών
4+1 tips για το μακιγιάζ των ματιών


Το να διαλέξεις την τέλεια παλέτα με σκιές δεν φτάνει για να δημιουργήσεις σούπερ μακιγιάζ στα βλέφαρα. Η προετοιμασία, τα εργαλεία αλλά και η σειρά που θα χρησιμοποιήσεις τα προιόντα, είναι μόλις μερικά από τα θέματα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου.

-Άπλωσε την κρεμώδη σκιά με τις άκρες των δακτύλων ή με ένα πολύ απαλό πινέλο. Στη συνέχεια καθάρισε το πινέλο σου η πάρε ένα καθαρό και μαλάκωσε τις σκληρές γραμμές ή τις έντονες γωνίες.

-Δώσε σημασία στα πινέλα που θα χρησιμοποιήσεις. Τα λιγότερα που θα χρειαστείς είναι τρία. Ένα για να απλώσεις τη πρώτη βασική απόχρωση και άλλα δύο καθαρά πινέλα, από αυτά με το ένα θα αναμείξεις τα χρώματα και το δεύτερο θα να δώσεις φίνο τελείωμα.

-Πριν απλώσεις primer στα βλέφαρα, καθάρισε καλά την περιοχή με micellar water. Στη συνέχεια, άπλωσε την κρέμα ματιών και περίμενε 2 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί καλά.

-Βεβαιώσου ότι το primer έχει στεγνώσει πριν προχωρήσεις στη σκιά. Εάν θέλεις να δώσεις ακόμη καλύτερη σταθερότητα στο χρώμα, πέρασε τα βλέφαρα με ελάχιστη διάφανη πούδρα.

-Θέλεις να δώσεις μία pop διάσταση στο χρώμα της σκιάς που θα χρησιμοποιήσεις; Πέρασε το βλέφαρο με ένα λευκό μολύβι ματιών και από πάνω χρησιμοποίησε την αγαπημένη σου σκιά. 

Πηγή: lifeguide.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!