Tα bomber jackets είναι και φέτος στη μόδα!
Tα bomber jackets είναι και φέτος στη μόδα!


To πιο cool είδος μπουφάν φέτος φοριέται στην «κεντημένη» εκδοχή του.

Το αποθέωσε ο Οίκος Gucci στις δύο τελευταίες του συλλογές και οι fashion influencers δεν άργησαν να το υιοθετήσουν και στην καθημερινότητά τους. Ο λόγος για το embroidered bomber jacket (aka μπουφάν με λάστιχο στο κάτω μέρος και κεντήματα) και είναι ό,τι πιο hot βλέπουμε στις street style εμφανίσεις και αυτή τη σεζόν.

Μην το κατηγοριοποιήσεις στο μυαλό σου στα ρούχα που είναι ιδανικά για athleisure looks καθώς στο διάσημο Ιταλικό brand το είδαμε αποκλειστικά σε nerdy σύνολα και πολύ μας άρεσε! Εσύ, όπως θα δεις παρακάτω και στις φωτογραφίες, μπορείς να το συνδυάσεις σχεδόν με τα πάντα. Με μονοχρωματικά σύνολο για να αναδείξεις το μοτίβο του και το χρώμα του, με preppy πουκάμισο για να κάνεις mix&match, ακόμα και με αέρινα φορέματα για μοντέρνες –αλλά πάντα ρομαντικές- εμφανίσεις.

Επίσης επειδή είναι λεπτό είναι το ιδανικό πανωφόρι για layering και έχεις τη δυνατότητα να το βάλεις κάτω από ανδρικά παλτό, puffer jackets και κάπες, αλλά και πάνω από jean μπουφάν. Αν δεν πήρες πέρυσι το δικό σου κεντημένο bomber jacket, φέτος έχεις ακόμα μία ευκαιρία. Μην τη χάσεις!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!