9+1 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες με... στιλ
9+1 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες με... στιλ


Οι συνήθειες που έχουν όλα τα stylish κορίτσια.

Οι γυναίκες που δείχνουν να έχουν ένα ανέμελο, εύκολο και αβίαστο στιλ, σα να γεννήθηκαν με αυτό, είναι κάτι που πάντα τραβάει την προσοχή μας και μας κάνει να θέλουμε να αποκτήσουμε τον ίδιο αέρα και την ίδια άνεση, ως προς το ντύσιμό μας. Κάτι που δεν είναι καθόλου δύσκολο, αρκεί να ακολουθούμε μερικά συγκεκριμένα βήματα, συνήθειες δηλαδή που έχουν υιοθετήσει όλα τα κομψά κορίτσια εκεί έξω.


1. Σχεδιάζουν το outfit τους από το προηγούμενο βράδυ

Και έτσι δεν χάνουν πολύτιμο χρόνο από το πρωινό τους ξύπνημα.

2. Παίρνουν τον χρόνο τους

Σαν συνέχεια του προηγούμενου, το να ετοιμάζεται κανείς λίγο πιο χαλαρά και ήρεμα το πρωί, είναι πάντα καλύτερο και πιο safe από το να ντύνεται και να φεύγει βιαστικά - πόσες φορές δεν έχει τύχει να φύγουμε με ένα κουμπί χαλασμένο, με ένα τσαλακωμένο πουκάμισο ή με διαφορετικά μεταξύ τους παπούτσια - όχι εμείς, κάτι φίλες μας.

3. Φοράνε τα σωστά εσώρουχα

Είναι το μυστικό τόσο για να εφαρμόζουν καλύτερα τα ρούχα επάνω μας αλλά και για να νιώθουμε αυτοπεποίθηση... εκ των έσω.

4. Παίρνουν έμπνευση από άλλες γυναίκες

Δεν είναι κακό να αντλούμε έμπνευση από άλλες γυναίκες, αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος όλων των fashion influencers και του street style, αρκεί να μην το παρακάνουμε και να μην πατάμε τα όρια της αντιγραφής.

5. Απογειώνουν το στιλ τους με ένα luxurious κομμάτι

Δεν χρειάζεται όλα τα κομμάτια που φοράμε να είναι πανάκριβα για να δείχνουμε chic, αρκεί ένα από αυτά. Μια ωραία τσάντα, ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια ή ένα εντυπωσιακό παλτό, κάνουν πάντα πολύ καλή δουλειά.

6. Ποντάρουν στη μονοχρωμία

Η (πολύ) εύκολη λύση για να δείξει ένα ντύσιμο chic ανά πάσα στιγμή, δεν είναι άλλη από τα ουδέτερα χρώματα που συνδυάζονται μεταξύ τους. Το ίδιο μπορεί να γίνει και όταν επιλέγουμε ακόμα και ένα πιο έντονο χρώμα, αλλά σε total εκδοχή..

7. Έχουν "αέρα" και αυτοπεποίθηση

Ακόμη και το πιο απλό σύνολο αν φοράμε, θα δείξει αλλιώς όταν κινούμαστε με τρόπο που δείχνει πως νιώθουμε ωραία μέσα σε αυτό.

8. Διπλώνουν και κρεμάνε σωστά τα ρούχα τους

9. Ξέρουν πότε πρέπει να φοράνε τακούνι και πότε φλατ

10. Έχουν πάντα ένα πρόχειρο fashion kit

Καρφίτσες, κλωστή και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστούμε είναι καλό να υπάρχουν πρόχειρα στην τσάντα ή το αυτοκίνητό μας.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!