Αυτές οι 7 τροφές επιβραδύνουν την εμφάνιση ρυτίδων!
Αυτές οι 7 τροφές επιβραδύνουν την εμφάνιση ρυτίδων!


Πάρε μολύβι, χαρτί και σημείωσε! Αν τρως συστηματικά τα παρακάτω τότε θα... αργήσεις να γεράσεις.

Εντάξει, προφανώς και δε θα κοροϊδέψουμε η μία την άλλη! Προσπαθώ να χτίσω μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας από τότε που ανέλαβα στο Queen. Στην πραγματικότητα, είναι πολλοί και συνδυαστικοί εκείνοι οι παράγοντες που συμβάλλουν στην επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος. Επιπλέον, καθοριστικό ρόλο παίζει και το DNA της κάθε μίας. Στοιχείο στο οποίο φυσικά δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Είναι αυτό που λέμε "η φύση μας".  Υπάρχουν όμως έξτρα πράγματα τα οποία θα μας βοηθήσουν στην αιώνια μάχη με το χρόνο και στη διατήρηση μιας πιο νεανικής όψης. 
 
Για να αποφύγω τα κλισέ... δε θα επεκταθώ σε μεγάλο βαθμό στη σωστή χρήση αντιηλιακού όλο το χρόνο, στη ξεκούραση, στην ενυδάτωση της επιδερμίδας με πολύ πόσιμο νερό και στα στοχευμένα καλλυντικά προϊόντα. Τα διαβάζετε συχνά εδώ. Αυτή τη φορά θα επικεντρωθώ σε ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι που προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος, το οποίο είναι οι τροφές μας. 
 
Εσύ όμως, το ήξερες ότι οι 7 απλές και ομολογουμένως, συνηθισμένες τροφές που θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί έχουν ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες και πρέπει άμεσα να τις εντάξεις στο διατροφικό σου πρόγραμμα. 
 
1. Ντομάτα
2. Αυγά
3. Ελαιόλαδο
4.Μύρτιλα
5. Ζωμός κρέατος
6.Κάρδαμο
7. Λευκό τσάι
 
Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!