3 κόλπα για να κρατήσει περισσότερο το μανικιούρ!
3 κόλπα για να κρατήσει περισσότερο το μανικιούρ!


Δεν έχω χειρότερο να χαλάει μία γωνιά από το χρώμα των νυχιών μου!

Όπως σας έχω πει και στο παρελθόν, η περιποίηση των άκρων μου είναι κάτι που κάνω σχεδόν ανά δέκα ημέρες. Τόσο τα χέρια, όσο και τα πόδια μου, χειμώνα, καλοκαίρι φροντίζω να τα έχω περιποιημένα και τις περισσότερες φορές βαμμένα. 

Έχω καταλήξει λοιπόν ότι υπάρχουν 3 μυστικά για να υπάρχει διάρκεια στο απλό μανικιούρ. Προσωπικά επιλέγω να κάνω απλό και όχι ημιμόνιμο, αυτό ωστόσο σημαίνει ότι πρέπει στην καθημερινότητά μου να είμαι πιο προσεχτική.

Αναλυτικότερα έχω παρατηρήσει ότι αν...

  • Φοράω γάντια όσο κάνω δουλειές, τα χρώμα αντέχει περισσότερο στα νύχια μου. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, όταν κάνω τη φασίνα μου, φοράω γάντια.
  • FYI: να ξέρετε ότι το ζεστό νερό δεν είναι ότι καλύτερο για το μανικιούρ... γι αυτό γαντάκια.
  • Εφαρμόζω ενυδατικό λάδι στα νύχια μου καθημερινά και έτσι τα διατηρώ ενυδατωμένα αλλά ταυτόχρονα δημιουργώ σα μία ασπίδα στη διατήρηση του χρώματος.
  • Ζητάω πάντα από την τεχνήτρια να ασφαλίζει το χρώμα. Αυτό σημαίνει ότι το βερνίκι δε σταματά στην άκρη του νυχιού. Γυρίζει κάθετα τα δάχτυλά μου και προσθέτει στο σημείο που εφάπτεται με το δέρμα των άκρων μου. Έτσι τα νύχια δεν είναι τόσο ευαίσθητα και δε χαλάει το χρώμα!
  • Μετά από αυτά τα tips λοιπόν τι λέτε για ένα σκούρο μπλε; 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!