4+1 κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε όταν φοράμε αξεσουάρ
4+1 κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε όταν φοράμε αξεσουάρ


Τι πρέπει να προσέχουμε όταν φοράμε κοσμήματα, τσάντες και αξεσουάρ;

Έχουμε ξαναπεί ότι δεν πρέπει να θεωρούμε πως υπάρχουν όντως "κανόνες" ως προς τι πρέπει να φοράμε και πώς, πάντα όμως υπάρχουν μερικά μικρά tips ως προς το πώς μπορούμε να κάνουμε τις επιλογές μας ακόμα καλύτερες. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με τα πολυαγαπημένα μας αξεσουάρ, καλό είναι να θυμόμαστε μερικά tricks ώστε να τα αναδεικνύουμε με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να το παρακάνουμε.

Όχι πολλά bold κομμάτια μαζί. Αρκούν 1-2 items για να δημιουργήσουν statement. Τα πολύ μεγάλα και έντονα, φορεμένα πολλά μαζί μόνο αρνητικό αποτέλεσμα έχουν.

Μην τα κρύβετε κάτω από φουλάρια και κασκόλ. Αν είναι λεπτά και διακριτικά ok, αλλά αν είναι πιο ογκώδη, το μόνο που θα κάνουν είναι να δημιουργήσουν πολυφωνία.

Αν τα φοράτε σε σετ, προτιμήστε να είναι όλα τα κομμάτια πιο διακριτικά και όχι πολύ έντονα, εκτός αν προορίζονται για βραδινά looks.

Ξεχάστε τον κανόνα που θέλει την τσάντα να πρέπει να είναι ίδιο χρώμα με τα παπούτσια. Κάπως ξεπερασμένος, δε νομίζετε; Διαλέξτε διαφορετικές αποχρώσεις, απλά όχι εντελώς αταίριαστες.

Όσον αφορά τα ρολόγια, μία απαγορευτική περίπτωση είναι τα βραδινά φορέματα. Ακόμη κι αν το ρολόι σας έχει διαμάντια πάνω, όχι.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!