VIDEO: Έτσι θα κουρέψουμε μόνες μας τις αφέλειες!
VIDEO: Έτσι θα κουρέψουμε μόνες μας τις αφέλειες!


Αυτό το video θα σας βοηθήσει αρκετά, να πετύχετε το μήκος και το στιλ που επιθυμείτε.

Ενώ όταν έκανα αφέλειες σκέφτηκα ότι απλά θα πρέπει να επισκέπτομαι συχνά το κομμωτήριό μου, για να τις κουρεύω... στην πορεία είδα ότι αυτό δεν είναι τόσο βολικό.

Η έντονη καθημερινότητα, οι πολλές ώρες στο γραφείο, η περίοδος των διακοπών όπου κάνουμε ένα break από όλα και δεν μπορούμε να περιποιηθούμε στους ειδικούς μαλλιά, άκρα ή πρόσωπο είναι μερικές αιτίες όπου πρέπει να μάθουμε να τις ψαλιδίζουμε ελαφρώς μόνες μας.

Στις φετινές διακοπές των Χριστουγέννων λοιπόν, όπου οι αφέλειές μου είχαν μακρύνει αρκετά, αναγκάστηκα να τις κουρέψω μόνη μου. Για καλή μου τύχη με βοήθησε για ακόμη μία φορά η αγαπημένη makeup artist και Global Beauty Director της Estee Lauder, Violette.

Το παραπάνω video ήταν ο οδηγός μου για να πετύχω τα curtain bangs. Έκανα ακριβώς τα χωρίσματα που προτείνει η Violette και κάθε φορά έκοβα ελάχιστο μήκος και το έλεγχα στον καθρέφτη μου, για να αποφύγω οποιοδήποτε λάθος.

Δείτε το tutorial παραπάνω, να έχετε υπομονή, να κόβετε ελάχιστο μήκος κάθε φορά και να τσεκάρετε στον καθρέφτη σας και το αποτέλεσμα θα είναι super.

 

 

Πηγή: jenny.gr

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!