Chic ντύσιμο στο κρύο!
Chic ντύσιμο στο κρύο!


Τρία κομμάτια-κλειδιά που μπορούν να φορεθούν και όλα μαζί.

Δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση το ντύσιμο στο κρύο μιας και όταν επιλέγουμε πολλά ρούχα και πιο πολλά layers, υπάρχει η παγίδα το αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο κολακευτικό για τη σιλουέτα μας. 

Μιας και οι προβλέψεις όμως κάνουν λόγο για μεγάλη πτώση στη θερμοκρασία, κάτι που έχουμε αρχίσει ήδη να νιώθουμε, υπάρχουν τρία βασικά κομμάτια που και όλα μαζί μπορούμε να τα φορέσουμε και το ντύσιμό μας να είναι ιδιαίτερα chic και stylish. 

Ένα μεγάλο και χορταστικό κασκόλ

Τα μεγάλα κασκόλ είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια και όπως έχουμε ξαναπεί τα αγαπάνε όλες οι fashion bloggers μιας και δείχνει ωραίο στις φωτογραφίες – και τις κρατάει και ζεστές, το πιο βασικό.

Ένα chic ζιβάγκο

Το κομμάτι-πασπαρτού που μπορεί να φορεθεί με πάρα πολλούς τρόπους – με σηκωμένο γιακά για να μη χρειαζόμαστε φουλάρι, μόνο του με ένα ωραίο κόσμημα από πάνω ή φορεμένο κάτω από ένα πιο ελαφρύ φόρεμα.

Οι μπότες που μας ζεσταίνουν

Μεγάλη τάση και φέτος οι over the knee boots και εκτός από πολύ stylish, λειτουργούν και πρακτικά αφού καλύπτουν τα πόδια μας περισσότερο από τα κλασικά μποτάκια – ό,τι πρέπει για τις κρύες μέρες. 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!