3+1 ιδέες για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν!
3+1 ιδέες για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν!


Αν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει το στυλ που θες να είσαι βαμμένη στις γιορτές σου βρήκαμε τις καλύτερες ιδέες μακιγιάζ για να διαλέξεις ολοκληρωμένα λουκ και να λάμπεις!

Φέτος θες να είσαι πιο επιβλητική από ποτέ. Αυτός ο καινούργιος  χρόνος να είναι διαφορετικός για εσένα, να κάνεις τη διαφορά που λένε! Νέοι στόχοι, πλάνα, ιδέες... ανανέωση και εξέλιξη! Για να τα καταφέρεις όμως, θα πρέπει το πρώτο βήμα να γίνει σωστά κατευθείαν με την αλλαγή του έτους. Πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά ξεκινώντας από εσένα! Το 2018 πρέπει να σε βρει ήδη διαφορετική και αυτό θα ξεκινήσει από την εμφάνισή σου. Στο κατώφλι του 2018, κάνε την ανατροπή και τόλμησε επιβλητικό μακιγιάζ, εντυπωσιακό και σέξι όσο ποτέ. Οι 4 προτάσεις μακιγιάζ που σου δείχνουμε παρακάτω είναι ότι πρέπει!

#1: The Diva Look

Επιβλητικό μακιγιάζ στα μάτια στο οποίο πρωταγωνιστούν οι μεταλιζέ σκιές, οι γήινες αποχρώσεις και φυσικά οι έντονες βλεφαρίδες. Ένα σκούρο κερασί κραγιόν θα ολοκληρώσει ιδανικά το αποτέλεσμα ενώ τα χείλη σου θα δείχνουν ζουμερά και σαρκώδη.

#2:  Deep Purple

To μοβ αποθεώθηκε στις πασαρέλες και αυτή τη σεζόν. Πώς λοιπόν να μην το υιοθετήσεις και στο μακιγιάζ σου; Από χείλη μέχρι μανικιούρ, κάθε σκούρα μόβ απόχρωση μπορεί να σου δώσει το πιο δυναμικό beauty statement αν την επιλέξεις. Υποστήριξέ σωστά το trend , τονίζοντας τα μάτια σου με μακιγιάζ σε πιο ουδέτερους τόνους.

#3: Red Passion

Πώς θα μπορούσε το κλασικό κόκκινο κραγιόν να λείπει από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Δεν υπάρχει πιο all time classic και θηλυκή επιλογή για μία τέτοια περίσταση. Ακόμα και αν δεν θες κάποιο έντονο μακιγιάζ για το υπόλοιπο πρόσωπο, αντιλαμβάνεσαι και μόνη σου πως ένα εκτυφλωτικό, έντονο κόκκινο στα χείλη σε συνδυασμό με μία ομοιόμορφη βάση στην επιδερμίδα, σε μετατρέπει αυτόματα στη βασίλισσα της βραδιάς... ελπίζουμε και της χρονιάς!

#4: Smokey eyes

Η επιτομή του σεξαπίλ! Αν θες κυριολεκτικά να μαγνητίσεις με το βλέμμα σου τους γύρω σου, τότε δεν έχεις παρά να ποντάρεις σε αυτό το μακιγιάζ. Το smokey eye look είναι ιδιαίτερο, εύκολο στην πράξη και ιδανικό για επίσημες και εορταστικές εμφανίσεις. Πρόσεξε να κρατήσεις όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ σε πολύ απαλούς τόνους ώστε να υπάρξει ισορροπία στο αποτέλεσμα. Ένα nude κραγιόν ή λιπ γκλος είναι αρκετό για να μην πάρει κανείς τα μάτια του από τα δικά σου! Σου ευχόμαστε καλή χρόνια!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!