Η απίστευτη ιστορία του μωρού που γεννήθηκε... δύο φορές!
Η απίστευτη ιστορία του μωρού που γεννήθηκε... δύο φορές!


Η Jaiden Ashlea, ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στοπ Tik Tok και αμέσως συγκέντρωσε πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές και όχι άδικα… Η περίπτωσή της είναι εξαιρετικά σπάνια και γρήγορα προκάλεσε όχι μόνο το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και τη συμπαράστασή του.

Συγκεκριμένα, η Jaiden εξήγησε πως γέννησε ήδη μια φορά τον γιο της και περιμένει να τον ξεγεννήσει σε 11 εβδομάδες μετά τον πρώτο τοκετό! Το αγοράκι της διαγνώστηκε με δισχιδή ράχη στις 19 εβδομάδες και στην αρχή οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του πως δεν είχε ελπίδα να ζήσει, καθώς θα γεννιόταν εγκεφαλικά νεκρός.

Η Jaiden, έπειτα από μια έρευνα που έκανε, εντόπισε μια ομάδα γιατρών στο Ορλάντο που ειδικεύονται στην έρευνα μιας μεθόδου που ονομάζεται «εμβρυϊκή χειρουργική» και μπορούσε να σώσει το αγέννητο μωρό της.

«Βασικά με άνοιξαν με καισαρική τομή, διόρθωσαν το πρόβλημα του γιου μας, με έκλεισαν ξανά και συνέχισα να είμαι έγκυος. Μάλιστα, γέμισαν την κοιλιά μου με φυσιολογικό ορό που αντικατέστησε το αμνιακό υγρό και… ξαναγέννησα 11 εβδομάδες μετά τον πρώτο τοκετό», εξήγησε η γυναίκα.

Παρότι ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα γιατρών δοκίμαζαν στην πράξη τη συγκεκριμένη επέμβαση και ενέχει υψηλό ρίσκο, οι γονείς δέχτηκαν να την κάνουν και δικαιώθηκαν. Ο μικρός Jackson γεννήθηκε 2 κιλά και, μετά από 12 μέρες στη ΜΕΘ, πήγε υγιής στο σπίτι του.

«Οι συγγενείς και οι φίλοι μας ρωτάνε αν θα του κάνουμε δυο φορές », είπε γελώντας η Jaiden και κατέληξε λέγοντας: «το αγοράκι μας ήταν τόσο γενναίο και δυνατό, που νομίζω πως του αξίζουν δύο τούρτες τον χρόνο!».

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!